Nejste přihlášen/a.
Zubari maju dost prace aj bez trolenia a casto cakate na osetrenie dlho. Ak lekarovi neverite, vymente ho, nik z nas nevidi, co mate v ustach.
Já bych ráda zubaře vyměnila, ale protože jsem dříve narozená a nemůžu dát za zuby třeba 60 000,-, tak mě nikdo nevezme. Kdybych byla mladší, tak bych to řešila, ale to jsem řešení nepotřebovala,ale po 70 letech to zase nejde- a jak říkala nějaká zubní lékařka, tak kompletní oprava chrupu vyjde nejméně na 300 000,-. Tak mi některé zuby chybějí, zubař se tvářil dost nepříjemně, když jsem řekla, že v mém věku a s mým důchodem do zubů nemůžu tolik investovat. Vadí mi to, vždycky jsem na zuby dbala, měla je pěkné, bez zubního kamene a kazů, ale jak roky přibývají, tak se to mění.
Pokud máte pochybnosti o paní zubařce, tak Vám žádná poradna nesdělí, kde je pravda. Musíte jít k jinému doktorovi, kterému budete věřit.
Jestli se domníváte, že si doktorka vymýšlí a bude vrtat zdravý zub, to přeháníte...
Já mám stále pocit, když někdo přijde jednou, položí hloupý dotaz a již se neobjeví, že je to troll.
Zubaři mají tolik práce, že jí nestíhají, ti si fakt nemusí vymýšlet, aby si vydělali na chleba s máslem. Takže jak správně píšete, čuně jste vy, dva kazy v 22 letech je dost děs, v dnešní době, kdy jsou možnosti čistění nepřeberné. Mohl byste sem pro posouzení postnout fotku vašich zubů, ale radši ne
buďte rád že máte někoho kdo se Vám na zuby podívá...sehnat někde hned zubaře po nastěhování je opravdu terno...a že by Vám někdo vrtal zdravé zuby aby vydělal... tomu nevěřím...a dost mne tady dostalo to jak si ve svých 22 let věříte že máte respekt u druhých od pohledu a že doktorka se Vás bála...no a pokud zubařce nevěříte tak k ní nejděte a běžte jinde..pokud ale bude kam..nebo nikam a čas ukáže jestli tam ten kaz byl nebo ne...
Jsou různí zubaři. Starý 70 letý, co opraví všechno, i když to nevypadá nejlíp. Nebo mladá zubařka s prázdným diářem, která chce všechno předělat za desítky tisíc, 19 kazů, jen na základě rentgenu a pak si nechá podepsat, že od ní nic nechci, abych si nemohl stěžovat. Takže pro starší, co chtějí kousat a ne honit parádu, je třeba hledat zubaře, co je MUDr a ne MDDr. Když ta mladá zubařka říkala dvacetileté holce, že má dobře vyplněné kanálky a přitom jí to nikdo nedělal...
Mladá zubařka, která už pracuje samostatně, už má něco za sebou a rozhodně nebude mít prázdný diář. A udělat občas rentgen chrupu, to by neškodilo ani u toho starého zubaře, protože pak se v zubech neobjevují postupem času pasti, o kterých neměl ani tušení.
Takže to není ani tak o tom, jestli je zubař starší s titulem MUDr. nebo mladší s MDDr., ale především jde o to, jak zodpovědně a profesionálně přistupuje k tomu, co dělá. A to skutečně nesouvisí s věkem a délkou praxe. A je tomu tak u všech profesí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.