Nejste přihlášen/a.
Jak pro koho a taky s kým ten kurz děláš.
Já měl téměř vždy 4 hodiny po sobě, ale s instruktorem jsme si sedli a řídit jsem už uměl od 16nácti (tedy né řídit, ale ovládat vozidlo chceš li, takže jsme se věnoval hlavně dopravní situaci).
Nedokážu si představit s nějakým zamindrákovaným instruktorem co furt jen řve 4 hodiny po sobě.
...
Někdo, kdo vidí auto poprvé v životě a není technický typ, tak rozhodně rychlokurzy NE.
Přesně jak píše Gumídek, kdo už to umí a jen potřebuje řidičák, aby své znalosti zlegalizoval, ten to klidně může vzít rychlokurzem. Ten, kdo se teprve v autoškole chce naučit řídit by moc pospíchat neměl, bude mít pak větší šanci na přežití. A já taky, protože pak to do mě někde na křižovatce v domnění, že když má větší auto, tak má přednost nenapálí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.