Nejste přihlášen/a.
chci se zaptat na vaše názory k naušnici do ucha u kluka .
Nemám ráda šamponky s blejskavou naušnicou s nějakým démantem :D Když chlap a naušnice, tak ať to trochu vypadá. Ne takocou, jak pro nějakou lamu.
Moji dva synové mají náušnice. Mladší dokonce dvě v jednom uchu. A že by to byli šampónci, to teda určitě ne (downhill je dost tvrdej sport.). Líbí se jim to a mně taky. Často si kupujou nový a střídají je.
hihi me osobne je to uplne fuk ale bacha na ktere strane nausnici nosite.. nevim ted presne ktera strana je znamenim ze jste gay .. asi leva! .. mozna to je kec ale slysela jsem ze gayove nosi nausnici na urcite strane jako znameni nebo co
nic proti gayum jen aby bylo jasno!
Nejsem zastáncem podobných ozdob, při kterých je nutný zásah do lidského těla, a to ani u holek ani u kluků (náušnice, piercingy, tetování, "roztahování ušisek"). Ale musím uznat, že pokud je tato úprava udělána s rozumem a citem, může z člověka udělat vzhledově zajímavější osobnost, a tím i přitažlivější pro okolí. Takže občas náušnička v klučičím uchu vypadá hezky. A je mi potom úplně jedno, jestli ji má v pravém uchu jako symbol příslušnosti k sexuální menšině nebo někde jinde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.