Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,asi je to trapné,ae nevidím to v TV programu: jsem zvyklá dívat se na pořad Na lovu v půl šesté večer na Nově,ale ne vždy to stíhám. Kdy se tento večerní pořad reprízuje v jiný čas? Nebo mají ho někde v online archivu? Děkuji.
Díl z předchozího dne vždycky opakují druhý den krátce před jedenáctou normálně na Nově. Takže dneska v 10:55 bude díl, který dávali včera vpodvečer.
A po 24 hodinách od odvysílání je vždycky díl na pár dnů hozený na novaplus.cz, resp. dneska se ty stránky jmenují tv.nova.cz (v tomhle archivu jsou ale jenom na několik dní a pak je přesouvají na placené VOYO)
Plus od téhle soboty budou od osmi hvězdné speciály, kde celebrity vybírají peníze na charitu a hraje se o větší částky. Moc se mi líbil díl s Reyem Korantengem, pan Koranteng mě velmi překvapil
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.