Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy opakují pořad Na lovu?

Od: vsdese odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,asi je to trapné,ae nevidím to v TV programu: jsem zvyklá dívat se na pořad Na lovu v půl šesté večer na Nově,ale ne vždy to stíhám. Kdy se tento večerní pořad reprízuje v jiný čas? Nebo mají ho někde v online archivu? Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Hned druhý den dopoledne, kolem 11, na Nově.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, viz odkaz máte několik dílů a většina jich je na (placeném) VOYO. Zdravím!

tv.nova.cz/...

kolemjdouci
Ale nepovídejte, žádné placené voyo.Už druhý den je každý díl zdarma na www.novaplus.cz

stardust
hodnocení

1x

Díl z předchozího dne vždycky opakují druhý den krátce před jedenáctou normálně na Nově. Takže dneska v 10:55 bude díl, který dávali včera vpodvečer.

A po 24 hodinách od odvysílání je vždycky díl na pár dnů hozený na novaplus.cz, resp. dneska se ty stránky jmenují tv.nova.cz (v tomhle archivu jsou ale jenom na několik dní a pak je přesouvají na placené VOYO)

Plus od téhle soboty budou od osmi hvězdné speciály, kde celebrity vybírají peníze na charitu a hraje se o větší částky. Moc se mi líbil díl s Reyem Korantengem, pan Koranteng mě velmi překvapil :)

hodnocení

0x

Co zpětné přehrávání?

zam

Ano taky lze na Skylink live.

qir
hodnocení

0x
Nechci protestovat ale v zoufalé ženy taková scéna není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]