Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se prosím zeptat jak je práce u PČR, jakožto člověk co jsem teď vylezl ze SŠ přemýšlím o nástupu výkonu služby, tak by mě zajímalo jestli je tady někdo kdo by mi o té práci mohl něco bližšího sdělit. Děkuji
Jednou jsem se tam hlásil jako ajťák.
Velice mizernej plat. Státní podnik, takže platy tabulkový dle vzdělání a věku.
Tenkrát na ajťáka cca 10 let ÚSO s maturitou nabídka 12000 čistého.
...
Tenkrát jsem si z nich udělal i srandu. Na pohovor přišli 3 přísedící a já na ně: " Vy byjste za takový plat chodil do práce?" Poldi jen čuměli a já jim řekl: "Tak to mi je Vás líto, naschledanou".
Takže asi tak a pochybuji, že by se něco změnilo, protože nedávno jsem řešil krádež a na služebně tma jak v řiti a prý šetří energie, takže na chodbě nesvítí.
Hele, zkušenosti nemám, ale radím ti, nespoléhej na to, že se tam 100% dostaneš. Já jsem vyhořel u psychotestů, tak si radši najdi i něco jiného, pokud by ti to nevyšlo, jako mně. (též po SŠ) Musím čekat ještě rok a pak to možná zkusím znovu, ale uvidím. Dělat dvanácky za takovou almužnu nebo být v práci osm hodin a brát daleko více?
Můžeš prostudovat třeba zde: cz.indeed.com/... - nějaké zkušenosti tu máš
No, ono, já jsem trochu idiot, mám hotové fyzické i psycho, čekám na výsledky zdravotních (nepředpokládám že bych to neudělal) a bavil jsem se s bývalým příslušníkem z toho oddělení kam se hlásím, a když mi říkal jak to fungovalo na daném oddělení tak jsem myslel že odpadnu (tuny neplacených přesčasů,šikana od nadřízených a absolutně nesmyslné rozkazy).
Naštěstí SŠ nemám policejní ale odlišného zaměření, tak zjištuji info co kdo a jak měl něco s PČR k dočinění, a jestli odpískat nábor k PČR a jít pracovat rovnou do oboru.
Tak ono záleží, co máš za obor. Pokuď máš třeba obchodku, nebo něco v gastronomii, tak bych tam asi šel.
Ale pokud třeba IT, nebo strojírenství, tak bych pokračoval v oboru, jako já... Tady jsou velice pěkné peníze.
Ale jak píši, záleží, jaký máš vystudovaný obor.
----
Jinak ano, samé přesčasy.. Ale hlavně samé papírování a zase papírování.. Nejdeš domu s čistou hlavou, ale pořád myslíš jen na práci a to právě i doma. (info od mého příbuzného, který je u PČR)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.