Dobrý den, jak moc je velký problém, že jsem ve dvaceti letech neměl sex? Budu mít problémy najít si partnerku? Vydrží nějaká se mnou a bude tolerovat mojí nezkušenost?
Hlavně si to nech pro sebe. A když jednou tu svou najdeš, tak Tě ráda zasvětí. Tady se stejně ptali třicátníci. Taky jedna slečna trochu starší, jako Ty. Divila se, že si ji kámošky dobírají. Udělala chybu, neměla to vytrubovat. To jsou intimní věci. Ani své holce je předem nesděluj. To až na věc příjde. Pak možná zjistíš, že jste oba na tom stejně. Ve dvaceti nejsi žádná vyjímka.
Ne, není to vůbec žádný problém, problém je jen v tvé hlavě. Nemusíš to přece nikomu povídat, jak už tu bylo psáno. Když jsem byla v tvém věku, tak mi naopak vadilo, když mi kluk povídal o nějakých holkách přede mnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.