Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak získat pastovou kartu Biedrunka

Od: id odpovědí: 13 změna:

Zdravím rádce. Potřebuji zjistit informace, zda ještě je možnost vyřídit plastovou kartu do Biedrunky. Jedná se o pána, který nemá chytrý telefon. Já mám kartu v mobilu a i kdybych pánovi mobil půjčila je mu to na prd, protože s ním neumí. Nemá někdo zkušenosti z poslední doby? Kde a jak se plastová karta vyřizuje? Nějaké změny prý jsou od poloviny srpna t.r. Děkuji za jakoukoliv nápovědu. ID

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Pořídí si, vyzvedne si plastovou kartu v prodejnie Biedronka a následně se zaregistruje. Možná budou chtít číslo telefonu (bez problémů našeho operátora), bude stačit jenorázově pro potvrzení hesla (kódu). Po potvrzení registrace kartu už může normálně používat...Osobně jsem registroval mobilní kartu, tam to je taky tak jednodduché.. stránky si přepněte do češtiny...slovenštiny, angličtiny...jak je libo. A ty změny jsou u mobilních karet a taky se týkají GDPR...nebo něco takového...

doplněno 26.08.22 23:09:

Více o změnách

id
Díky, moc jste pomohl. Já nevěděla, že karta jde vyřídit v prodejně, dříve se snad vyřizovalo v novinových stáncích.

max1
hodnocení

2x
Co je to plastová karta?
Věrnostní karty jsou buďto s čárovým anebo qr kódem, anebo magnetické elektronické…
Předpokládám tu grafickou podobu, takže ten čárový nebo QR kód mu přece můžete snadno vytisknout … když neumí s mobilem :))
Já chci řídit ponorku, ale neumím plavat :))
V dobách, když jsem ještě používal plastové platební karty, tak jsem si vytisknul věrnostní kódy a nalepil na tu plastovou kartu. Používal jsem pouze jeden plast na všechno… kódy byly po otočený o 90°
id
Děkuji za odpověď i když je mi na prd. Až vám bude 8o +, tak nebudete tahat po kapsách vytištěný papírek, nebudete se učit s chytrým mobilem, ale budete třeba chtít podobnou kartu jako mají v Kaufu. A na to byl dotaz.
Vytisknout vystřihnout a nalepit na tvrdý papír nebo na starou kreditku. Když teda nechcete tahat vytištěný papír s obrázkem. Pokud se pán dobře domluví polsky stačí mu jen vědět číslo nějakého telefonu s registrovanou kartou a na pokladně řekne že kartu zapoměl. Pokladní pak požádá o telefonní číslo a kartu nepotřebuje.
id
hodnocení

Dík za snahu i od vás. Ale vžijte se do stařičkého pána, který má možnost několikrát do roka se svézt do Polska a levně si nakoupit. Takže se nebude nějak domlouvat / vymlouvat atd, má přádní mít klasickou slevovou kartu, proto mu nebudu nabízet něco mezi. Můj dojem je, že si kartu chce přiřadit do peněženky ke 3 ostatním a je pyšný na to, že je borec mezi svými vrstevníky. Za mlada takové možnosti neměl.

Za týden jedeme s manželem do solných dolů Vielička, tak se pokusím pánovi splnit přání a dovéz mu originál kartu. Držte mi palečky, abych to nezvorala a udělala pánovi radost.

Byl jsem v Biedronce v Jastrzebie -Zdroj a tam mi pokladní sama od sebe nabízela jejich kartu.
max1
Ženské, ani mladé, ani staré nechtějí radu, oni si chtějí postěžovat. Tak milá zlatá paní, sežeňte mu kartu, a na naše rady vůbec nedejte.
Pána tam nechte platit českými bankovkami, místo aby jste mu na platební kartu nalepila čárový kód, jo vlastně on chce machrovat s nějakou plastovou kartičkou, už to chápu :))
To je váš syn a nebo váš otec, 80+ - nákupy do Polska v 80 + letech, OK…
Já jen říkám, že normální člověk nechce množit kartičky, a že mě překvapuje, že nikoho moc nenapadá asi ty čárové kódy nalepit na standartní platební prostředek.
A kartu Kaufland a lídl mám já v mobilním telefonu, ani jsem nevěděl, že existuje její plastová podoba.
Problém je, že oni už prostě plastové kartičky nevydávají. Převedli agendu na aplikaci a jediný způsob jak kartu vidět je, nechat si ji zobrazit v aplikaci. Z toho by se dala uložit fotka a kartu vytisknout. Víc se k tomu nebudu vyjadřovat.
id
hodnocení

max1 - pardon, ale jste prdlej. Jde o pána s domu s pečovatelskou službou a není to můj syn, otec a žádný příbuzný. Asi je nad vaše možnosti pochopit, že někdo může se pokusit splnit někomu cizímu přáníčko

pavlos - děkuji za info, takže kartičky existují.

hodnocení

0x
Nevím,ale nemusí být na registraci polská SIM karta?
id
Už nemusí být polská simka, lze i na české tel.číslo.
27.08.22 10:02
Díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]