Nejste přihlášen/a.
Zdravím rádce. Potřebuji zjistit informace, zda ještě je možnost vyřídit plastovou kartu do Biedrunky. Jedná se o pána, který nemá chytrý telefon. Já mám kartu v mobilu a i kdybych pánovi mobil půjčila je mu to na prd, protože s ním neumí. Nemá někdo zkušenosti z poslední doby? Kde a jak se plastová karta vyřizuje? Nějaké změny prý jsou od poloviny srpna t.r. Děkuji za jakoukoliv nápovědu. ID
Pořídí si, vyzvedne si plastovou kartu v prodejnie Biedronka a následně se zaregistruje. Možná budou chtít číslo telefonu (bez problémů našeho operátora), bude stačit jenorázově pro potvrzení hesla (kódu). Po potvrzení registrace kartu už může normálně používat...Osobně jsem registroval mobilní kartu, tam to je taky tak jednodduché.. stránky si přepněte do češtiny...slovenštiny, angličtiny...jak je libo. A ty změny jsou u mobilních karet a taky se týkají GDPR...nebo něco takového...
Více o změnách
Dík za snahu i od vás. Ale vžijte se do stařičkého pána, který má možnost několikrát do roka se svézt do Polska a levně si nakoupit. Takže se nebude nějak domlouvat / vymlouvat atd, má přádní mít klasickou slevovou kartu, proto mu nebudu nabízet něco mezi. Můj dojem je, že si kartu chce přiřadit do peněženky ke 3 ostatním a je pyšný na to, že je borec mezi svými vrstevníky. Za mlada takové možnosti neměl.
Za týden jedeme s manželem do solných dolů Vielička, tak se pokusím pánovi splnit přání a dovéz mu originál kartu. Držte mi palečky, abych to nezvorala a udělala pánovi radost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.