Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Inhalační kyslík a astma

Od: kenyska® odpovědí: 4 změna:
prosím, máte někdo zkušenost s : inhalační kyslík. Mám astma a chtěla bych vědět, jestli to spoň trošku pomůže.Děkuji a zdravím Zdenka

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

oldaf
hodnocení

2x
Mám těžké obtížně léčitelné astma a saturace mi často spadne i pod 80%. V tuto dobu mi kyslík velmi pomáhá, člověk si odpočine a zklidní. U astmatu je ale problém, že nejde o setrvalý stav, ale hodnoty kolísají, takže kyslíkový koncentrátor si pořídit jedině za své, pojišťovna jej většinou nehradí. Ideální by bylo si přístroj na čas půjčit, abyste viděla, jak konkrétně vám pomůže.
Držím palce, Olda.
hodnocení

děkuji za odpověď i slova povzbuzení. Já s tím nemám zkušenost, diagnostikovali mi astma nedávno. Je to velmi nepříjemná nemoc.

hodnocení

2x

Kyslík by měl pomoci, ještě větší pomocí je zbavit se nemoci. Tedy zatížení, kterého je možné se zbavit pomocí duchovní pomoci v Kruhu přátel. Více viz pořad pana Jaroslava Duška "Duše K" z 5.4.2021.

hodnocení

děkuji za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]