Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boli trhani ctyrek?

Od: terka* odpovědí: 9 změna:
dobry den. Je mi 14 a za tyden jdu na trhani hornich ctyrek kvuli rovnatkum a chci se zeptat jestli boli trhani zubu. Vsichni me uklidnuji ze to nic neni a ze to neboli kdyz mi to opichaji ale stejne se strasne bojim a jak dlouho bude trvat nez mi je oba vytrhne? A nebudu pak sislat kdyz tam budu mit diry?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Neboj se, ani nebudeš vědět jak jsou venku. Trhání v horní čelisti je jednodušší a méně bolestivé. Vím to od zubařky a z vlastní zkušenosti to můžu potvrdit.

Pro šikovného zubaře práce na pár vteřin.

hodnocení

1x

Trhání čtyřek bolí zhruba stejně, jako trhání pětek, šestek, sedmiček...Vím z vlastní zkušenosti. Prostě každý zub má kořeny a vytrhnout něco i s kořenem bolí. Pokud je to ale nutno udělat, je nejlepší se s tím smířit. Nic proti tomu nenaděláte.

Sedněte do křesla, nadechněte se - a vydržte. Nic jiného nelze poradit. Jaga.

runner2
Asi netreba strasit. Nevim, jak Vas zubar, ale muj pred trhanim zub umrtvi, takze zakrok neboli. Bolest prijde az mimo ordinaci, kdyz to prichazi k sobe, ale i to zalezi jak ktery zub. Neni treba se niceho bat.

hodnocení

1x

Přidávám se k ostatním. Teda mimo BabyJagy. Nevím kdy byla naposled trhat zub, ale po umrtvení samotné trhání zubu nebolí. Jen je nepříjemné to tahání a pak křupnutí jak povolí kořen. Ale bolest to není.

Zrovna před dvěma týdny mi trhal osmičku a pohoda. Do minuty byl venku a to se s tím doktor crcal, protože se mi rozlomil, kvůli kazu. A následná bolest taky žádná. Když tak to zvládá Ibalgin, ibuprofen apod.

Ve tvém věku máš předpokládám zuby v pořádku, takže budou venku najedenkrát.

A kvůli chybějícím čtyřká šišlat nebudeš. To spíš kvůli těm rovnátkům, než si na ně zvykneš. Ale to má "každý".

hodnocení

0x

Neboj neboli nedávno jsem byl trhat 8 a 7 vpravo nahoře je mi 47 a byl jsem z toho posranej dva mesice dopředu. Po zákroku cca 10 min jsem už machroval v čekárně že to vlastně nic není :). Místně ti to úmrtí budeš cítit jen tupý tlak a jsou venku*ua*

K úmrtí snad nedojde :-D

hodnocení

0x

...takže by Ti měli udělat rengen jak to máš s kořeny zubů a jak pak na to pan/í zubař/ka půjde...samozřejmě dej souhlas s opícháním /umrtvením trhaného místa...a připrav se na to že pusa bude po těch injekcích taková divná jakoby by nebyla Tvoje...a až přestanou působit ty injekce tak to možná i když to předtím nebolelo to bolet možná bude ale vydržet se to dá když tak ibalgin a podobně...a to šišlání...mám už 6 zubů venku-mám 66-a nešišlám...no aspoň si to myslím...:-D

hodnocení

0x

Mně nebolelo trhání žádného zubu a to mi jednu stoličku vytáhnul bez umrtvení. Prý to již nemá cenu umrtvovat, měl pravdu! Jen dotázek to budou tahat mléčný zub? Protože pokud je to již druhý, nevim ovšem jak tvůj chrup vypadá,tak bych se hooodně rozmýšlel ve 14 přijít o zdravý zub jen tak .

Jinak synovi chtěl pro změnu trhat jeho tehdejší zubařka dva mléčné řezáky s tím, že rovnátky mu stahne ten chrup! A to i přesto, že se mu pod nima druhé neutvořili! Ty mléčné zuby, řezáky má dodnes , jest mu již 26 rokuů a tyto drží stejně dobře jako druhé zuby!

speed8*
hodnocení

0x
Pěkně injekci do dásně a nebude bolet
Navstevuji soukromou kliniku a tam bez anestezie nedělají ani plombu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]