Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám nárok na peněžitou pomoc v mateřství?

Od: nonile* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den! Dne 11.6.2007 mi byla ukončena mateřská dovolená, kterou jsem nastoupila dne 13.5.2003. Jsem vedena na úřadu práce.Před touto MD jsem byla vedena na UP od 26.2.2002. Mám nárok na peněžitou pomoc v mateřství? Termín druhého porodu mám 16.2.2008. Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sagrina*
hodnocení

0x
*zed*já myslím že nemáte nárok na peněžitou pomoc v mateřství,když vám skončila mateřská.já sem na tom podobně a na sociálce vám řeknou že pokud máte partnera a neusíte být manželé,tak se o vás finančně musí postarat on.

mona*
hodnocení

0x
Peněžitá pomoc v mateřství se vyplácí, pokud jsi byla zaměstnaná: zaměstnání pak mateřská,
v případě nezaměstnanosti: ÚP pak mateřská - dostáváš rovnou rodičovský příspěvek
peněžitá pomoc v mateřství - půl roku
rodičovský příspěvek - od půl roku do 3 až 4 let věku dítěte, od 2008 nový zákon

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]