Nejste přihlášen/a.
Pokud zvažuješ seskok padákem, tak bych doporučil jinou variantu. Dopřej si kurz létání paraglidingu. Je to na týden, naučíš se něco nového, zalétáš si a na závěr dostaneš pilotní průkaz pro paraglide. Bude už jen záležet na tobě jestli v tom budeš dál pokračovat, nebo ne. Každopádně zůstanou ti vzpomínky a netradiční dovolená. Navíc se staneš PILOTEM.
30 let, 9let odslouženo v legii, propuštěn ze zdravotních důvodů? Jsem velice důvěřivá až hodně naivní. Vzala jsem si do hlavy, že budu opatrnější, abych si pak nepřipadala hm, hm, hm, jako Mařenka v kostele. Nic proti vám, ráda čtu a tam, v každé knížce je méně fantazie, než ve vaší otázce. Ale proč ne, proč nesdílet tuhle hru "Co by, kdyby".
Jen mi napadá, že toto je příkladem toho, jak dopadnou VIP, kteří mají všechno a neví co by "roupama" dělali. Sexuálními úchylkami počínaje, drogami, až po sbevraždy.
Neprudím, jen mi prsty datlují to, co mi jde hlavou. Víme, že životu dáváme smysl každý sám za sebe. Jaký si myslíte, že má váš život smysl? Jaký smysl jste dal svému životu?
Babko z Ovy, k Vašim úvahám přihodím ještě jednu větu - " Já jsem 10 let mimo službu, tento rok mi bude 30." Asi chyba v kalendáři, do legie asi v jedenácti neberou, ne?
Mikihans, asi čtu a počítám dobře. Má třicet, devět odsloužil, deset let je mimo službu ( zmínil v jiném vláknu). 30-10-9=11. Kde mám chybu?
Fajn, mimo AČR, to chybělo, falírovalo mi deset let.... Teď ještě počkáme, až prozře Mikihans.
. Možná Vás trochu chápu, proč jste mimo zažité normy typu rodina, děti atd. Pár chlapů veteránů znám (ne z cizinecké) a vím, že pro poklidný manželský život moc nejsou , výcvik a to, čím prošli, nechává stopy. Co si dopřát? Řešil jsem nedávno, jen jsem o pětadvacet let starší. Seskoky, střelba, jízda - neatraktivní, znám. Nakonec jsem si koupil dárkové balení Tatratea a mám z toho radost. Kravina, ale potěšila..
Vzpomínám, jako by to bylo včera. Své třicetiny jsem "slavila" v posteli, s termoskou čaje, s antibiotiky a důkladnou angínou. Přestože už tomu je 37 let, občas si vzpomenu.
Připadáte mi tak trochu jako machýrek a chlubil. Ale současně nešťastník. Můžete si dovolit takřka všechno, na všechno máte peníze, ale sám nevíte, co by to mělo být. Opravdu Vás musí někdo po celý život vodit za ruku a říkat, co máte udělat, jak se bavit...?
Dopřejte si, co chcete. Jen ten nevěstinec mi připadá trapný. Musíte být asi opravdu nešťastný "sexuální loudil", když nemáte žádnou milovanou partnerku, ale musíte platit za to, co se z lásky dává zadarmo.
Ve Vašem věku byste už měl mít manželku a 2 pěkné děti. Zatím jste se nezmohl na nic a je to škoda. Už byste opravdu mohl být prima táta, jen přidat kapánek rozumu a rozhodnosti. Je to zajímavé, za mého mládí byli už třicátníci rozumní fotříci /myslím to v dobrém/, Vy dneska nemáte žádné zázemí a dokonce nejste ani sám schopen rozhodnout se sám, jak oslavovat. Připadá mi, že těm chlapům dneska něco chybí. Taková rozhodnost, mužnost, vytrvalost, férovost. A "gule." A je to škoda. Pamatuji ještě tu dobu, kdy chlapi byli opravdu CHLAPI a jsem ráda, že jsem to ještě stihla zažít. Jaga.
Veterán z legie si vybere jako zážitek to, co dělal v práci? Střelnice, padák, možná i ten nevěstinec. Nebylo by lepší vyzkoušet něco nového, neznámého? Třeba týdenní brigádu v knihovně? Týden v klášteře u trapistů, kde tohle zajišťují? Vlastní cela, klid, ticho, rozjímání, žádné zbraně, jen knížky a prosté jídlo. Zkrátka to, co se v práci (legii) nepěstuje?
Zase jsem neodpověděla na tázku, zase jsem nakukovala, co je za rohem. Tedy odpovím. Všechno prodejte, kupte si letenku a leťte do Indie nebo do Nepálu. Tam najděte klášter, nafasujete oranžové prostěradlo. Chvíli tam žijte. Uvědomíte si, jak málo stačí člověku k životu a také si ujasníte, co se svým životem chcete udělat. Proč tak daleko? Protože tam si teprve uvědomíte, co je hlad, nedostatek/přepych, co je život, jak důležité je mít svět a klid v hlavě, kolik a co potřebujete k tomu, abyste přežil a v klidu spokojeně žil.
Je docela pravděpodobné, že vám dojde, o čem babajaga@ píše.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.