Nejste přihlášen/a.
Tak nám to všechno zraje a to je fajn. Jenom je mi po ovoci nějak těžko v žaludku. A nevzpomínám si, že jsem loni měl nějaké problémy. Každou chvíli jsem vařil švestky s rýží a skořicovým cukrem. No, internet uvádí, že ovoce hlavně dopoledne na lačno. A samotné. Po jídle se trochu projít-střeva se rozhýbou. Možná jím velké porce. A třeba se to nesnese s kávou. Co myslíte? Pozn: Jsem v nemocnosti, takže mám méně pohybu.
Mám zkušenost, že ovoce, zvlášť jeho části jako slupky a drobné pecičky, může dráždit žlučník. Potom může být člověku jakoby těžko a nemůže ho dobře strávit. Zkuste ho loupat, případně mixovat nebo alespoň dobře kousat a jíst spíše s něčím než samotné a spíš vařené než syrové.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.