Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osloveni holky z kola

Od: ons odpovědí: 22 změna:

dobry den, zajimalo by me, jak by jste oslovili holku kdyby jste jezdili na kole(na vylete,vyjizdka), co by jste ji rekli atd. diky za rady, obcas uvidim hezkou holku, tak bych rad oslovil

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Když potkám nějakou hezkou dívku na kole, tak ji v 99% předjíždím a pak ji oslovuji "levá" nebo "pravá" dle toho kudy předjíždím.

Ovšem já jsem ženatý, takže u Vás by to mělo být nějak "upravené" a říkat můžete mnoho věcí..

A zásadně nepředjíždět, u hezkých dívek to může být zezadu hezký pohled..

pantatabateku*

Mělo by se jezdit na cykloztezce spíš vpravo, tak rači "levá" jak "pravá".

Samozřejmě mělo by se jezdit vpravo, to je jasné.

Ale v terénu (i tam lze potkat dívku na kole) se občas člověk vyhne i vpravo...

Ovšem bohužel, 90% lidí na kole stejně neví, co se po nich chce...když člověk zakřičí "levá"..

jd

Ono hodně lidí si vůbec plete levou a pravou stranu :))

Martin má pravdu.
Osloveni holky z kola
23.08.22 06:16
:)

Teda, Martine, to se pozná ostřílený borec ;). Křiknu "levá" a protože "90% lidí, neví, co se po nich chce", je velká pravděpodobnost, že dívčina uhne vlevo. No a máte ji v náručí:-D. Teď jen, jestli to neleze do peněz (za díly na kolo) a hlavně aby to nečetla Vaše žena *smich2*.

amper: No...bohužel se často stává, že špatně se uhne i chlap. A mít v náručí chlapa, to je to poslední po čem většina z nás touží:)

Martin má pravdu...

id
hodnocení

2x
To mám šťastný den, vidím pěkné
Kolo i s majitelkou. Můžu vám slečno dělat navigaci, ať nebloudíte?
jiofa

No nevím, aby si namyslela , že o to kolo taky může přijít.:)

hodnocení

1x
Řekl bych: "Hezká šlapka" a podle její reakce bych pokračoval dál. Záleží však na jejím smyslu pro humor, zda se tomu zasměje, či ne.
jano123

Ja by som radšej povedal: "Hezkí/ý/ pedále", Váš nápad si koleduje

na 1 facku, aj keby mala zmysel na húmor...*mir*

Taky bych oslovení "hezká šlapka" nikdy nepoužil, být na místě té holky, tak bych v tom nic vtipného neviděl. Asi bych si pomyslel "Další magor". Maximálně bych použil " Ahoj, jak se ti jede?".

liska5

To se vykřikne : Ta má prdel! A když se slečna pohoršeně podívá, tak dodat.. .ta mne bolí...A chytit se za tu svoji.

liska5
hodnocení

1x

Pěkně nahlas a s úsměvem ke kámošům:

Dobrou trasu jsme zvolili... Tady potkáš samý krásný cyklistky!...Že jo, slečno :)... To je o Vás!

Případně pochválit dres nebo přilbu. Možná něco k tomu kolu: dobrá barva, ta Ti sluší. Nebo se zeptat, jestli to stojí za to vyjet až nahoru. Že bys tady s ní raději počkal...Prostě sranda musí být!

A oprav si češtinu! ...jak byste..., ...co byste...,...kdybyste

Ale "bych" napsal správně, ne jak hotentot "by jsem". *palec*

liska5

Tak je na dobré cestě...*smich*

pantatabateku*
hodnocení

0x

Je-li cyklozezka ve městě tak nezdravit.

id
To je jako co? Ve městě nezdravit, mimo město zdravit. Můžete mi to vysvětlit? To mi hlava nebere, ale ráda se přiučím.

Asi aby se nelekla a nespadla pod auto. :-D

riva
hodnocení

0x

Tak jí řekni, že jí to sluší. To urazí jedině feministku a takové je dobré odhalit hned na začátku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]