Nejste přihlášen/a.
Basketbal, volejbal, ale i individuální sporty, jako tenis, plavání, některé atletické i taneční disciplíny.. Jen nečekat, kdy začne nějaký kroužek a běhat, skákat, házet, dělat hvězdy, stojky, kotouly, šplhat, tančit, lézt na stěně, hrát s vrstevníky vybíjenou, fotbal, skákat na švihadle,...Prostě všestrannost je základ pro každý sport.
Dnes už tohle neplatí. U jakéhokoliv sportu se ptají na výšku rodičů, váží, měří. Nejen basket a volejbal, ale třeba plavání, atletika, to všechno je pro vysoké s dlouhými končetinami předností. Vlastní zkušenost a pak zkušenost s dcerami a vnučkou. 173 cm, 183, 193 cm. Je pravdou, že v tomhle věku, zvláště pak, když se roste překotně, je koordinace horší. I když se to pohybem srovná, ale rychle vyrostlý a nekoordinovaně se pohybující, má sám na sebe vztek, stydí se za to, komplexy a nemá se proto rád. Ať vaše mladá vyzkouší co nejvíce sportů. Je možné, že ji nebude zajímat ani tak sport a pohyb, jako třeba fajn parta. Někomu sedí jednotvárný pohyb, třeba běh a jinému kontaktní sport nebo kolektivní běhání, rozběhy, zastavení atd. ať už s podivnou hokejkou nebo nějakým míčem.
S těmi komplexy, dnes už jsem z rodiny nejmenší, přerostli mě i všichni vnukové, ale v mládí jsem čněla nad všemi. A blonďáček, který se mi strašně líbil, o mě řekl, že jsem žirafa. Tak jsem se najedovala, že jsem si koupila podpatky, přestala se hrbit a byla jsem na svou výšku pyšná. Nejen v tělocvičně na pozici pivota.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.