Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Mám "kamaráda" se kterým jsme si pár měsíců zpět řekli, že budeme kamarádi s výhodami - to jsme se vídávali tak jednou za týden, za dva týdny a na veřejnosti jsme se chovali jako normální kamarádi, takže nic vážného. Poslední měsíc spolu ale trávíme téměř každý den - zve mě do kina, na večeře, na romantické výlety, představil mě i části jeho rodiny, před ostatními kamarády mě klidně chytí za ruku apod. Když jsem se ho zeptala, jak to vidí se vztahem mezi námi, odpověděl mi, že vážný vztah nechce. Jenže mně přijde, že se už chováme jako dva partneři a to hlavně z důvodu, že před ostatními se různými signály netají tím, že by mezi námi nic nebylo. Je třeba možné, že se bojí si přiznat, že už jde o vztah nebo to tak opravdu chlapi neberou a nedochází mu, že je to už úplně jiné, než to bylo na začátku? Jinak mně je 20, jemu 22, takže zkušenosti s vážnými vztahy moc nemáme.
Děkuju všem za odpovědi.
Pokud by to byl jen vztah s výhodami, udělal by si dobře a odešel. Pokud je to takto, je mu s tebou dobře, ale bojí se ti to říct aby o tebe nepřišel. Dohodli jste se přece jen na takovém vztahu. Mohla bys to skončit a to on nechce. Ujasni si co vlastně chceš a dej mu to jednoznačně najevo. Muži nejsou stavění na náznaky, ale přímočarost.
Chlap, kór v tomhle věku, se přílišné jistoty bojí. Potřebuje někam mizet za svými zájmy, aby mu to nebylo vyčteno byť jen Tvým mlčením nebo povzdechnutím.. Vztah to nejspíš bude, ale chce to mít stále trochu té nejistoty, kterou jste si svým společným prohlášením vlastně naordinovali. Neptej se, jak to má! Nerozebírej to! Ber to tak, jak to je. To je ideální dávat si trochu té svobody. Pak ten vztah nezevšední.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.