Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zakládá účet a jaky?

Od: petr456* odpovědí: 3 změna:

Dobrý věčer, poraďte, je mi 17 let a chci si založit účet v bance. Chci se zeptat, existuje nějaký účet v bance, kam bych mohl vložit 100 000,- a jak to bude probíhat. Jinak co bych od účtu chtěl, abych měl kartu z které bych mohl vybírat, kdykoliv z bankomatu do 30 000,-.

S pozdravem Petr

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lenka2*
hodnocení

0x

...tak, to asi nepůjde chlapče.

hanher*
hodnocení

0x

Kdykoliv znamená i do mínusu?

hop®
hodnocení

0x

V případě že zvolíš Raiffesenbank - rb.cz (ekonto, v Tvém případě možná studentský účet), přes internet si vyplníš smlouvu se svými požadavky (karta a její denní či týdenní limit pro výběr, zbůsob zabezpečení - tedyˇjaký "klíč" pro internetový přístup k účtu) a určíš, kdy a na jakou pobočku přijdeš smlouvu podepsat. Na pobočce potom předložíš OP, vložíš vklad, ve Tvém případě 100.000, a podepíšeš smlouvu. Pokud nebudeš vkládat hotovost na svůj účet tak tato první návštěva pobočky může být i návštěvou poslední, vše ostatní uděláš už přes internet. Mám tam účet už mnoho let a osobní klíč (takovou menší kalkulačku na kódy) a jsem spokojen! Jediná otázka je Tvůj věk, ještě nejsi dospělý a nevím, jestli banky v tomto případě nechtějí přítomnost či podpis zákonného zástupce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]