Dobrý den, mám velmi náročnou práci, jak fyzicky tak psychicky. Díky aktuálnímu zaměstnání jsem si vypěstoval psychické potíže a doktor mi dal jasně najevo a i já to chci práci změnit. Jsem u stabilního podniku, peníze jsou celkem slušné, jinde bych měl mnohem míň. U toho podniku je k mání fajn místo ale tam se dělají noční. Vzal bych to ale mám strach co se mnou ty noční udělají, spousta lidí kolem mě je dělá a nestěžuje si. Já sám jsem jich pár také absolvoval ale to byly noční kde jsem si mohl zdřímnout. Co bylo nejhorší nebyly ani ty noční jako ten přechod zpět na ranní. Jenže já ty noční měl takové že jsem nic nedělal jen jsem hlídal kdežto ranní se dřelo a už i kvůli stresu z toho jsem se na ně většinou blbě vyspím. Co si o tom myslíte? Opustit práci která mě dá se říct ničí a zkusit ty noční?
Dnešní mladí asi nic nevydrží. Jak to máme vědět, jestli máte preferovat noční?
ani slovo o tom, v čem ta práce má spočívat.
pokud jste sova, a funguje to lépe v noci než ve dne, tak proč ne. Ne každý je schopen dobře fungovat na noční, a zvláště když se mění směny. Já bych to nedal, je tam potřebná zvýšená regeneraci organismu, Ale jak říkáte, máte to u stabilního podniku a dobře zaplacené. Aneb, něco za něco.
očekává se, že za ty peníze navíc, budete patřičně regenerovat.
spn
Ta jiná práce spočívá v obsluze stroje, nic náročného. Aktuálně pracuji venku za každého počasí a ročního období a vydržel jsem tu snad nejdýl z těch mladých co tu byli.
Noční (osmihodinová) převrací klasický denní režim-ve dne spíš, ráno ve dvě obědváš, v neděli v deset večer do rachoty, v pátek ráno padla. Pokud máš rodinu, tak se pořádně vidíte jen v pátek a o víkend. Někdo noční nenávidí, někdo by je chtěl dělat pořád(větší klid od nadřízených, bezpečáků, apod.). Za noční jsou nějaké příplatky, ale žádná sláva. Rozhodující jsou pro výběr práce tedy peníze a větší klid o šichtu, ostatní jsou spíš negativa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.