Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název německé válečné minisérie

Od: bimbam® odpovědí: 4 změna:

Zdravím! Pro kamarádku hledám název asi německé asi třídílné televizní minisérie. Slovo "asi" by se v následujícím popisu zřejmě mělo ještě několikrát opakovat *nevi*.

Berlín. Parta mladých lidí krátce před druhou světovou válkou. Mimo jiné dva bratři, zpěvačka, Žid. Bratři mají neurvalého otce. Ten preferuje sebevědomého syna, druhého s citlivou povahou psychicky sráží. Na frontě ten sebevědomý selže, druhý se zachová nějak hrdinsky. Zpěvačka odjíždí zpívat na frontu vojákům a setkává se s oběma bratry. Na postavě mladého Žida je znázorněn osud Židů obecně.

Říká to někomu něco? Všechny tipy, nejraději s odkazem na csfd, předám. Předem děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nebylo to toto:

csfd.cz/...

viděl jsem, moc pěkně natočeno

hodnocení

Já to neviděla, ale podle popisu to určitě bude ono. Já i kamarádka děkujeme :). Ale kde si to stáhne na opakované podívání, nevím.

ben®

bimbam - je to na Ulozto.

hodnocení

Bene, děkuji. Už jsem to stačila kamarádce říct, jásá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]