Dobrý den, chtěla bych se zeptat co mám dělat když můj deseti letý bratr na mě pořad sahá, na zadek, mezi nohy. Je mi to dost nepříjemné a když to řeknu rodičům tak oni “však je malej, neumíte se chovat”. Mne je 15. Prosím o radu co s tím mám dělat.
V 10 letech není "malej". Přichází do puberty a je mu nutné nastavit hranice. Souhlasím s většinovým návrhem - po varování mu vrazit takovou, že druhou chytne o zeď. Tohle si prostě nesmí dovolovat a čím dřív to pochopí, tím líp pro něj.
Taky se někdy podívej, jak funguje výchova fracků v USA. Tam ta facka právě chybí a dovolují si kde co.
novak1*
Na západe místo facek dávají psychiatrické oblbováky, co je omnoho horší jako facka. Kolik facek jsme dostávali do roku 1989 a taky holí, doma i ve škole.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.