Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nakupovani na internetu

Od: cristi odpovědí: 6 změna:

Hezky vecer, jelikoz se blizej Vanoce tak schanim darky pro rodice a par zajimavych jsem jich nasla ale na internetu a me zajima od kolika let muzu nakupovat na internetu?a jak to vlastne funguje?je mi cerstvych 15 a uz mam obcanku

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jaknato*
hodnocení

3x

Normálně si to objednáš , bud zaplatíš hned převodem na účet nebo na dobírku.

Převodem na učet se to dělá tak, že ti sdělí, na jaký učet máš např 500 kč poslat a ty pošleš 500 kč na učet xxxxxx/xxx a až jim to přibude, oni pošlou na poštu ten předmět, tobě dojde do schránky papír, že máš na poště zásilku, vezmeš si papír občanku zajdeš na poštu a oni ti to vydaji..

Při platbě na dobírku ti to pošlou na poštu tobě příjde papír do schránky , že máš na poště zásilku, ale aby ti ho pošta vydala, musíš na poště zaplatit cenu toho zboži např těch 500 kč

cristi
hodnocení

Aha tak dekuju. A oni to poslou na postu, ktera je nejlbliz meho bydliste a nebo jak?

Ahoj,

většinou nabízejí i jiný druh dopravy (DPD,DHL,PPL),takže ti to dovezou na adresu,kterou jim udáš.

doplněno 06.12.12 18:48:

A s tou poštou to bude tak,jak píšeš,to jest nejblíže k místu bydliště:)

cristi
hodnocení

Aha tak dekuji :)

cristi
hodnocení

Jo a teda budu moct si to pak vyzvednout sama?kdyz uz mi je 15 :)

Máš OP a tak by to neměl být problém.Ale nejlepší je (bez ohledu na na věk) se podívat na podmínky toho kterého e-shopu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]