Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam půjde z léčebny

Od: amalka79* odpovědí: 1 změna:
Dobry den,prosim Vas ma matka ma problemi s alkoholem uz nekolik let.Odesla jsem od ni pred nekolika lety za svou novou rodinou moc jsme se nestikaly a ona nemela zajem ani o vnoucata vlastne o nikoho.Pak mi volal pan co me matce pronajimal byt,ze neplati a hrozi ji soudni vystehovani at si pro ni prijedu a postaram se o ni,tak jsem si pro ni prijela,ale opravdu to nejde potrebuje odbornou pomoc a jsou u nas jen hadky,tak souhlasi s lecbou v kromerizi proti alkoholni lecbe.Jenze problem je v tom,ze se nema kam po lecbe vratit ma 58let a ma invalidni duchod,zaridi ji z lecebny oni domov duchodcu nebo nejake zarizeni kde muze bydlet.Vubec si nevim rady mam male dite a cekam druhe, byt mame 2+ 1.Poradite mi prosim?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

majaja*
hodnocení

0x
nejlépe by bylo spojit se se sociální pracovnicí v léčebně (pokud tam nějaká je),pokud není nic jí nezaříděj. Jinak pokud ona nebude chtít sama být v DD,nikdo jí tam držet nebude. bylo by to pro ní nejlepší,všechno záleží na ní. jinak by šla na ulici. jedině jí zkusit zařídit ústav soc.péče,nebo pěčovatelák. Doufám,že vše dobře dopadne a vy budete mít zdravé miminko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]