Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Agenda ve vztahu

Od: koakola* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám dotaz jestli má někdo podobné zkušnosti.

Když jsem začal randit měl jsem představu že holky hledají lásku a romantiku a zatímco kluci jsou jen nadržení. Jak tak sleduji sebe ale i mé známé připadne mi že to tak vůbec není. Naopak po nějaké chvilce jsou kluci zamilovaní a mají holku až platonicky rádi, zatímco holky mají svou agendu. Tou může být cokoliv od založení rodiny, cestování, kariéra, reprezentace na společenských akcích atd. A jakmile je byť jen riziko že tato agenda nebude splněna ze strany patrnera tak je to čus za jiným. Říkal jsem si že asi jsem ještě nepotkal tu pravou pro mě, ale vzhledem k tomu že jsem už chodil s nějakolika "pravýma" tak začínám mít pocit že to celé chápu špatně :D a nějaké city a společná historie hrají roli opravdu jen na začátku a později jen velmi málo. Asi mě dorazil příběh mého kamaráda který na několik měsíců s přítelkyní neměl sex kvůli jejím zdravotním problémům, ale rok na to se karta otočila a on měl úraz který nebyl nijak hrozný ale holka vzala nohy na ramena prakticky okamžitě a nějaká společná historie byla rychle zapomenuta.

Začínám být pouze zahořklý protože jsem nenašel tu pravou ( ta má součastná totiž pravá taky nejspíš nebude ) a nebo to takto opravdu funguje? Chápu že ženy to mají jinak protože mají za úkol najít co nejlepšího otce pro své děti ale připadne mi že holky už zdrhají při jakémkoliv náznaku toho že to nejde perfektně

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Víte jak si myslím, že to je. Každý z nás jsme jako dílek skládačky, puzzle. :-D Kamarádka vyprávěla, že její maminka skládala s malými, manikurovými nůžkami. Dílky podle potřeby upravila a poskládala. Byl to veliký nesmysl, který se při první příležitosti rozpadl. :-D Moje maminka zase v křížovce dokreslila volná políčka, když jí tam slovo nesedělo. Nikdy tajenku nevyluštila. Život je také velká křížovka. *palec* Důvod můžeme hledat, často najdeme, ale potkáme jiný dílek skládačky a všechno je jinak. Každý nějak nevědomky"provokujeme" toho druhého a svým jednáním ovlivňujeme. A někdy, to, co u někoho pokládáme za odpudívé, u jiného nám to přijde zajímavé, originální, jako největší klad. *hej*je třeba neztrácet hlavu, nechat život plynout a radovat se z toho, jak se máme. A naše radost ze života určitě někoho zaujme.

gel
hodnocení

1x
A která je ta pravá? Lépe nic neočekávat, nebudeš zklamán.
Tak jistě, že ženské berou kramle dříve, protože jim říkají biologické hodiny a protože skutečně tu agendu potřebuji plnit. Shrnul jsi to správně, ženské se chtějí bavit, a chtějí zajištění, ať už materiální a nebo genetické.
Coby mladá ženská dělala s nějakým nemocným? Ledaže by byl ve výhledu sirotčí důchod, dědictví.

hodnocení

0x

Vy nějakým způsobem přitahujete takové ty baby na prd. Jsou i fajn, ale člověk musí být nějak "naladěn", aby takovou potkal. Je taková hláška - jak se říká, tak to je. Kdo si myslí, že baby jsou ..., tak takové potkává. Platí to ve všem. Nechte to plynout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]