Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit s rychlou půjčkou. Našla jsem kamali-online.cz/... nebo pujcka7.cz/... nebo rychlopujcky.eu/... Myslíte, nebude to podvod? Můžete poradit doporučit? Potřebuji tak 30 tis. před výplatou a to rychle...
2x
Nic z toho není podvod. Jsou to všechno nebankovní společnosti, které poskytují rychle drobné částky za velmi vysoký úrok a s velmi vysokou smluvní pokutou při nesplácení. Nic o sobě nepíšete, takže není možné posoudit, je-li tato nabídka pro vás vhodná. Jestli máte normální příjem a běžný účet, tak takovou drobnou částku je lepší si půjčit od své banky za podstatně lepších podmínek.
2x
2x
1x
Solidní půjčku vám dá banka. Podívejte se do vašeho internetového bankovnictví, mě tam třeba píší, že mám předschváleno tolik a tolik tisíc. 30 tisíc by to pokrylo bez problémů. Ještě mě napadá, v práci by vám nedali zálohu?
0x
Pokud opravdu třeba půjčku a nelze u rodiny, kamarádů ... pak spíše než tyto společnosti (klidně k nim přidat třeba Homecredit, Cofidis...) tak půjčku v bance . S Homocreditem mám zkušenost kdy jsem měl vázané peníze a půjčil jse si sumu od nich ale do 20 dnů se uvolnili peníze a pak jsem sumu ve lhůtě 30 dnů vrátil bez úroků, poplatků atd. co jsem dostal to jsem vrátil .
Toliko můj názor a zkušenosti.
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.