Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Diflucan 1 tableta

Od: kasper® odpovědí: 6 změna:

zdravím ,

od svého kožního lekáře jsem dostal 1 tabletku Diflucan kterou jsem si před chvili vzál zak jak dlouho tabletka vyprchá z těla

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nechapu,k cemu to potrebujes
hodnocení

chtěl bych si dat pivo ,proto se ptám

liska5
hodnocení

0x

Proč jen jednu? A dál nic? Jedna nic nevyřeší, nezlikviduje. Snad jednu denně, ale po více dní nebo týdnů. Možná je to jen test, zda nejste na lék alergický, a pak byste ho bral pravidelně. Počítejte max. půl dne, že by byl v těle.

hodnocení

ne i na internetu jsem našel ,že je v balení jedna

liska5
hodnocení

0x

Jedna denně pravidelně je obvyklé, ale jen jedna jediná a čekat výsledek, je hloupost. Fakt jsi dostal jen jednu tabletu? A dietu bez cukru a bílé mouky máš? A bereš i jiné tablety na jiné potíže? Probiotika bereš? Ta směs více léků by vadila ledvinám a játrům. Když si dáš 1 pivo, tak Tě to neusmrtí, ale tělu neprospěješ. .

hodnocení

dostal jsem tohle

lekarna-bella.cz/...

pravě proto se ptám nebudu pít pivo na léky proto se ptám kdy to bude ze mě venku

jiné leky neberu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]