Dobrý den, no, budete dost vysoká i v dospělosti. Ale ono je to jedno, protože s tím stejně nic neuděláte. Lidé nejsou všichni stejně vysocí a právě ta pestrost je zajímavá. Hlavně si z toho nedělat mindrák. Zdravím!
Asi takhle: zhruba před 20lety jsem byl jeden z nejvyšších na zš. Když jsem se šel projít po ulici, viděl jsem skoro všem nad hlavu. Nyní když jdu po ulici nevidím skoro nikam, neboť jsem nižší než většina mladších. Užijte si svoji výšku, za takových 20, 30 let budete taky maličká
Jsi vyšší. Dívky nejvíce rostou ve svých 10 až 11 letech a konečné výšky dosáhnou přibližně v 15 letech. Možná že už nyní tak moc neporosteš a porostou více ty menší dívky.
Teď ještě záleží, jestli jsi tenká nebo tlustá?... Jak začnou menses, tak se růst zpomalí.
Mám takovou vnučku, je o rok starší a o 3 cm větší a tenká, jak proutek! Od malička chodí do taneční školy, jezdí na soutěže. Připadá mi, že při té výšce je ten pohyb ještě elegantnější.
Jedno je jisté, prcek už nebudeš. Teď je jen otázkou, jestli už menstruuješ nebo ne. S menstruací se růst dívek zastavuje. No a i kdybys narostla do úctyhodných rozměrů přes 1,8m, hlavně se nehrb a nos hrdě svou výšku.
Ber tu svou výšku jako dost dobrou. Těch mrňavých je dost. Má to svou výhodu, že si z tebe nebudou dělat srandu, že když se postavíš na cihlu, uvidíš kohoutovi do prdele. To se ti fakt nestane. Ahoj.
pavelprochazka
Tak to se pletete.U dcery ve třídě je její výška středem legrace spolužáků.10 let-174 cm.
Neřeš...zcela běžné to není, ale hlavně že jsi zdravá. Choď a seď vzpřímeně, to si hodně hlídej, nehrb se a najdi nějaké pro takovou výšku vhodné sporty...basketbal, volejbal, házenou, atletiku, zejména skok do výšky nebo do dálky, oštěp, běhy. Když tě to bude bavit a půjde ti to, může z tebe být hvězda. Nebo budeš mít aspoň skvělou zábavu. Hlavní je začít a vydržet! Krasavice a k tomu dobrá sportovkyně, to bys brala, ne? Tak ať se ti daří!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.