Nejste přihlášen/a.
Chtěla jsem se zeptat jestli je normální: výška u holky 12 let, 172 cm.?
4x
Dobrý den, no, budete dost vysoká i v dospělosti. Ale ono je to jedno, protože s tím stejně nic neuděláte. Lidé nejsou všichni stejně vysocí a právě ta pestrost je zajímavá. Hlavně si z toho nedělat mindrák. Zdravím!
0x
0x
Jak jsou vysocí rodiče? Pokud mají 2 metry, tak je to akorát.
Dcera mého ex byla taky v dětství hodně vysoká. Tatínek 199 cm, maminka 186 cm. Ona, teď už v dospělosti má 186 cm.
A k tomu růstu co tu píší ostatní. Já nejvíc vyrostla až kolem 16 roku. Naopak moje sestra od 14 let už nevyrostla.
Buď za výšku ráda. Já mám ttaky 172 cm a klidně bych ráda i víc.
0x
Ber tu svou výšku jako dost dobrou. Těch mrňavých je dost. Má to svou výhodu, že si z tebe nebudou dělat srandu, že když se postavíš na cihlu, uvidíš kohoutovi do prdele. To se ti fakt nestane. Ahoj.
0x
Neřeš...zcela běžné to není, ale hlavně že jsi zdravá. Choď a seď vzpřímeně, to si hodně hlídej, nehrb se a najdi nějaké pro takovou výšku vhodné sporty...basketbal, volejbal, házenou, atletiku, zejména skok do výšky nebo do dálky, oštěp, běhy. Když tě to bude bavit a půjde ti to, může z tebe být hvězda. Nebo budeš mít aspoň skvělou zábavu. Hlavní je začít a vydržet! Krasavice a k tomu dobrá sportovkyně, to bys brala, ne? Tak ať se ti daří!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.