Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu. Potřebuji najít ženu, po 30 letech, znám její rodné jméno a příjmení z 1. manželství. Vím, že je vdaná, ale neznám její současné příjmení. Jak ji můžu dohledat, přes jaké instituce nebo co byste mi poradili? Děkuji.
Instituce nesdělují. Nesmí podávat žádné informace, dokonce ani kdyby dotyčná osoba už nežila. Vím to, neboť jsem takto sama hledala a takové odpovědí jsem dostávala. Možná na facebooku jsou osoby jejího druhého příjmení, nejspíš děti z 1. manželství. Risknout a poslat jim dotaz, jestli neznají tu a tu, zasvobodna takového jména. Dobré by bylo znát, kde žila nebo dělala. Tam se pak ptát lidí osobně.
Kdysi bylo na policii takové oddelení . Stačilo vedet jméno a oni řekli adresu . Bylo to za peníze. Potom to zatrhli po revoluci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.