Nejste přihlášen/a.
Vaše otázka mi přijde hodně nesmyslná. Já mám Innogy a sousedka na patře ČEZ. Do baráku vedou jedny dráty a rozvodná skříň je jen jedna. Jak by sousedka byla bez proudu a já ne? To prostě je fyzicky nemožné.
Ano, prakticky každou větší bouřku. Od několika minut po několik hodin. STČ, obec 2000 obyvatel +, centrum. Takhle to u nás funguje co pamatuju, tedy nějakých 25 let. Nejnepříjemnější je, že typický výpadek je takový, že to spadne x krát za sebou. Co to dělá s elektronikou ve standby režimu radši nevědět.
U tchána (původně samota u lesa, nyní jen poslední dům v obci, bůhvíproč připojený na obec sousední) STČ, cca 500 obyvatel, je to děs a hrůza. Poslední bezproudí (živelná událost) s přestávkami údajně 3 dny. Dovoláte se na zákaznickou linku, přijede elektrikář, dá to do pořádku. Za půl dne přijede další parta, odpojí pojistky (nic neřeknou, sloupek máme u vrat), jdou dělat na vedení. Skončí práci, nezapnou, předají další partě... Nový telefonát a takhle to jde 3 dny. O tom, že kolikrát shodí jen jednu fázi... Bordel na kolečkách a můžete si stěžovat. Tchán je sluchově postižený a navíc má problém s komunikací celkově, takže komunikace přes zákaznickou linku je pro něj nemožná. Takže běhá po lese a loví montéry .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.