Jak nahlásit uživatele na Facebooku, který neposlal zboží?
Od:libus*odpovědí:2změna:
Dobrý den, koupil jsem na Facebooku věc na inzerátu od jedné paní. Zaslal platbu v řádově v několika stokorunách a zboží mi nedošlo, paní už nereaguje, už je to 14dní. Kliknula jsem na její profil na FB a dala "nahlásit prodejce", je to již 5 dní a nikdo mě nekontaktoval. Jak to řešit dále s Facebookem? Děkuji
Můžete zkusit najít na FB skupinu Podvodníci nebo Černá listina. Třeba je vás víc a můžete se tak spojit. FB přece neručí za každou osobu. Hlavně, tam je podvodníků hodně...i já měla tu čest...naštěstí jsem přišla jen o dvě stovky. Nebo můžete sám dojít na PČR a oznámit podvod...i tam dohledaji, jestli nepovedla další. Bohužel, řeší se to soudně až po překročení určité částky (nevím přesně...ale řeší to, až když je to v řádu tisíců Kč).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.