Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mě to otravuje za číslo.?

Od: tazatelka66 odpovědí: 15 změna:
15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Takže mi volá nějaké neznámé číslo. Zvědavost semnou lomcuje, ale just to nezvednu. No a pak budu věnovat úsilí k zjištění u cizích lidí někde na poradně, kdo že mi to vlastně volal. Taky vám to dává smysl?
tazatelka66
hodnocení

Tak třeba to někdo zvednul a byl to podvodník. Mě to smysl dává.
Nejsme snad malé děti. Zvednu to, neodolatelná nabídečka čehokoliv - nenechám ani doříct a zavěšuju. V čem je jako problém?
jd

Ve skutecnosti ma spousta lidi fobii zntoho, kdyz jim vola nezname coslo a tak se nedivim, ze i par lidi ma fobii s exotickych cisel, boji se kdo a jakym jazykem tam zacne mlivit.

Psycholog by to asi vysvetlil lepe...

takze chapu ze pak zistuji po netu, co to bylo. To uz totiz mila pani nemusi reagovat a neni ve stresu

Ze to muze byt znamy z dovolene, omyl nebo automat, to je asi nenapadlo :)

Ps: Je to asi italsky vodafone

hodnocení

2x

Proboha! Před mnoha desítkami let, kdy byly telefony jen drátové, umělo telefonovat každé malé dítě. Dneska telefon nosí v kapse téměř každý a mnozí ho neumějí ani zvednout a zeptat se kdo volá a co chce. Kam jsme se to dostali?

vernon
hodnocení

0x
Asi nějakej bohatej ital...
tazatelka66
hodnocení

Aha Itálie jo...divný..jen aby mě nějaký šmejd..neokradl...že se napíchne na tel.

mnd®
hodnocení

0x

Tak si to číslo zablokujte nebo nechte zablokovat u operátora.

tazatelka66
hodnocení

Jo to dám na černou listinu...? A pak bude bloklý..?

hodnocení

0x
Jasne podvodnik, vsimnete si, ze po volacce zeme je 10 a ne 9 cisel
12.08.22 19:01

A co?

Tak pochopitelně, italské mobilní čísla jsou desetimístná, to je přece normální .

Sám mám v kontaktech více jak 20 Italů a ujišťuji Vás, že to nejsou podvodníci, přestože i oni mají desetimístná čísla.

hodnocení

0x

+39 je předvolba Itálie, ale pozor, většinou podvodníci. Volají i z jihoamerických nebo tichomořských ostrovů apod. Přijmete takový hovor a zaplatíte třeba 100 za minutu. Takže...nereagovat.

Ale jdi...

jd

Blbost! Ale chápu, že je stále dost lidí zmatených...

Pokud zvednu telefon v ČR, nic neplatim :) To ví každý s IQ >80

Naposledy se v ČR za příchozí hovory platilo v NMT síti (1G) před rokem 1996 ! V roce 1996 se v ČR spustila 2G (GSM) a tam se nikdy nic za příchozí hovory neplatilo :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]