Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechápu jí

Od: yuki* odpovědí: 5 změna:
Před dvěma týdny se semnou rozešla přítelkyně. Samozřejmě mě to ranilo a snažila jsem se to nějak zvrátit, ale marně a spíš mě naštvalo to, jak se ke mně chovala chladně, tak jsem jí ze vzteku napsala co si o tom myslím a ve výsledku to otočila, že to končím já, a né ona. S vědomím že už je teda s námi konec, jsem to nechala být, jenže asi po týdnu mi napsala že se omlouvá a jestli nemůžeme otočit list a začít znovu. Na jednu stranu jsem byla vzteky bez sebe, že po tom jak se semnou tvrdě rozešla a dělala že jsem prakticky vzduch, má tu drzost se ozvat...ale na tu druhou, pořád k ní něco cítím. Já nevím, už k ní nemám takovou důvěru jako předtím, ale pořád jí miluju. Co by jste dělali na mém místě?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Radím Vám vydržet a vyhýbat se jí . Co oči nevidí, to srdce nebolí . V tom vztahu by už nic nebylo tak , jako dřív . Bez důvěry to nejde
Mario

hodnocení

3x
Slepovaný hrníček nedrží. Osobně vyzkoušeno.

hodnocení

3x

Rozhodně bych jí nevěřil. Mám zkušenost, že lidi, kteří tak snadno dokážou "otočit list", ten "list" nemají problém "otočit" kdykoliv a s kýmkoliv. To, že napsala, že se omlouvá a ani to neřekla ústně, naznačuje, že je určitým způsobem manipulátorka. Pokud s ní znova začnete vztah, tak nemůžete vyloučit, že dřív nebo později zažijete podobné "překvapení".

ltz
hodnocení

1x
Asi jste si přestaly rozumět, něco se tam stalo a ona to drsně ukončila. Takový sesypany vztah nemá cenu obnovovat, druhý rozchod by jste snášela ještě hůře. Vyčítala by jste si, že jste do toho zase šla.

yuki*
hodnocení

Asi máte pravdu. Jen začínám mít kvůli tomu docela výčitky. Ale asi to mělo takhle skončit...Jinak mockrát děkuji za rady, opravdu si toho vážím :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]