Nejste přihlášen/a.
Před dvěma týdny se semnou rozešla přítelkyně. Samozřejmě mě to ranilo a snažila jsem se to nějak zvrátit, ale marně a spíš mě naštvalo to, jak se ke mně chovala chladně, tak jsem jí ze vzteku napsala co si o tom myslím a ve výsledku to otočila, že to končím já, a né ona. S vědomím že už je teda s námi konec, jsem to nechala být, jenže asi po týdnu mi napsala že se omlouvá a jestli nemůžeme otočit list a začít znovu. Na jednu stranu jsem byla vzteky bez sebe, že po tom jak se semnou tvrdě rozešla a dělala že jsem prakticky vzduch, má tu drzost se ozvat...ale na tu druhou, pořád k ní něco cítím. Já nevím, už k ní nemám takovou důvěru jako předtím, ale pořád jí miluju. Co by jste dělali na mém místě?
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
3x
Rozhodně bych jí nevěřil. Mám zkušenost, že lidi, kteří tak snadno dokážou "otočit list", ten "list" nemají problém "otočit" kdykoliv a s kýmkoliv. To, že napsala, že se omlouvá a ani to neřekla ústně, naznačuje, že je určitým způsobem manipulátorka. Pokud s ní znova začnete vztah, tak nemůžete vyloučit, že dřív nebo později zažijete podobné "překvapení".
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]