Před dvěma týdny se semnou rozešla přítelkyně. Samozřejmě mě to ranilo a snažila jsem se to nějak zvrátit, ale marně a spíš mě naštvalo to, jak se ke mně chovala chladně, tak jsem jí ze vzteku napsala co si o tom myslím a ve výsledku to otočila, že to končím já, a né ona. S vědomím že už je teda s námi konec, jsem to nechala být, jenže asi po týdnu mi napsala že se omlouvá a jestli nemůžeme otočit list a začít znovu. Na jednu stranu jsem byla vzteky bez sebe, že po tom jak se semnou tvrdě rozešla a dělala že jsem prakticky vzduch, má tu drzost se ozvat...ale na tu druhou, pořád k ní něco cítím. Já nevím, už k ní nemám takovou důvěru jako předtím, ale pořád jí miluju. Co by jste dělali na mém místě?
Rozhodně bych jí nevěřil. Mám zkušenost, že lidi, kteří tak snadno dokážou "otočit list", ten "list" nemají problém "otočit" kdykoliv a s kýmkoliv. To, že napsala, že se omlouvá a ani to neřekla ústně, naznačuje, že je určitým způsobem manipulátorka. Pokud s ní znova začnete vztah, tak nemůžete vyloučit, že dřív nebo později zažijete podobné "překvapení".
Asi jste si přestaly rozumět, něco se tam stalo a ona to drsně ukončila. Takový sesypany vztah nemá cenu obnovovat, druhý rozchod by jste snášela ještě hůře. Vyčítala by jste si, že jste do toho zase šla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.