Nejste přihlášen/a.
No a protože to byla basa, tak se to do vojny nepočítalo. Takže pokud někdo dostal 3 roky v Sbinově, tak se po odkroucení trestu vrátil k útvaru dosloužit vojnu. Takže celkem byl z domu 5 let.
Ze Sabinova byla uměle nevím proč dělaná taková strašná a krutá vojenská věznice a přitom to nebyla vubec pravda.
Za 2 roky na vojně na Slovensku co jsem byl k nám občas někdo přišel postupně z výkonu trestu ze Sabinova.Co si pamatuju tak když jsme kecali tak nikdo tu šikanu,týrání a "hrůzu" nepotvrdil.S jedním klukem jsem byl pak opravdu kámoš ten tam byl chvíli že jako pohraničník se myslím pokusil utéct do Rakouska nebo už nevím za co a ten mi dokonce říkal že tam byla menší buzerace a pakárna než na vojně u nás na klasický vojně.A když přišel ze Sabinova tak mi zdrchanej psychicky opravdu nepřišel a žádný tvrdák to nebyl.
Nevím jak to bylo skutečně, nakonec od našeho útvaru se tam jeden dostal ,ale již se nevrátil, a další 3, (dvě védéčka , za šikanu + jeden obyč. vojín , 9,5 roku za pokus o vraždu) dostali civilní vězení. Na rozdíl od ciivilních se jim ale nějaká část výkonu trestu u vojenského nápravného zařízení Sabinov , počítala do výkonu VZS.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.