Nejste přihlášen/a.
dobrý den
platil jsem v Polsku kartou od KB a kartou od CS. rozdíl v kurzu byl 0,15 lepší v KB. A tak mě napadlo, lze to někde zjistit jaký mají kurz banky (kb, cs) při platbě v zahraničí (polsko) v aktuální den?
děkuji
14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Jestli vám tedy vyšel výsledný kurz o něco lépe v jedné bance (a jedná se o kartu stejné asociace), měl by tam být lepší vždy.
Obě karty jsou visa, proč tedy bude vždy lepší kurz u jedné banky?
Takže np na stránkách "kurzy"je aktuální kurz visa, a aktuální přirážky najdu jen na stránkách samotné banky?
kurzy.cz/...
Děkuji
Takže np na stránkách "kurzy"je aktuální kurz visa, a aktuální přirážky najdu jen na stránkách samotné banky?
kurzy.cz/...
Děkuji
0x
Jsou i tabulky kde je řádků různých bank ještě víc. Jen se mi to momentálně nechce hledat. Rozdíl mezi kursy může být kolikrát i 30 hal.
Dřív dokonce existovaly i případy že transakce kartou byly u jedné banky počítané kursem deviza střed zatímco u druhých deviza prodej.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]