Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Senegal v září

Od: cestovatel odpovědí: 9 změna:
Je tu někdo, kdo má zkušenost se Senegalem? Byla by to pro nás spíš válecí dovolená - oceán, teplo, sluníčko. Jediný termín nám vychází v září, což je období dešťů. Máte zkušenost, jak to opravdu je? Období dešťů jako ze fakt prší a nebo na jejich poměry období dešťů, kdy třeba sprchne půl hodinky a pak je krásně? Děkuji!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Hurá do černé Afriky! A to by v tom byl čert abysme ten Marburg a Ebolu do Evropy nenatáhli. Ono je toho teď málo.
doplněno 08.08.22 15:53: Jinak abych nebyl za rýpala co neporadí a jen se zviditelňuje, tak třeba tady je vše celkem dobře popsané eximtours.cz/...
kolemjdouci
Svatá prostoto! Nejhorší je smrt z vyplašení...
Čemu někdo říká předposranost tomu druhý říká zdravý rozum. Proč polezu do Senegalu když rovnou píšu, že se chci válet na pláži a užít si sluníčka. Na to si soudný člověk dokáže najít 1000 jiných destinací kde nechytí malárii, červy pod kůži ani se mu písečné blechy nezavrtají do chodidel.
Má to jen jedinou nevýhodu. Nemůže se pak vytahovat že má na to aby vlezl do každé horoucí prdele kterou našel na mapě.
cestovatel
hodnocení

@totak Zajímala mě spíš osobní zkušenost někoho, kdo tam třeba v tomto období byl. Můžete mi dát prosím tip na nějakou hezkou dovolenou pro 2 do 45tis na přelomu srpna září? Hotel u moře, all in. V nabídce je Řecko, které má rok od roku horší servis - strašné jídlo, nefunkční all in, Egypt ani Tunis nás nebere, Turecko zajímavé zájezdy za 55tis, Kanáry taktéž kolem 55tis, Bulharsko - děsí mě už jen pohled na ty pláže - jeden hotel na druhém a pláž plná slunečníků jako v Bibione. Já tedy žádný extra výběr fakt nevidím
kolemjdouci
Tak všechno jste si sám vyloučil. Jeďte k Baltu, tam budete třeba spokojený!
O tom že by to v Řecku bylo čím dál horší nic nevím. Na pláži jsme byli skoro sami. Tak 30 lidí na kilometr pláže. V obchodech zdražilo nejvíc snad jen plechové pivo a to o 20centů ostatní věci minimálně. Stravování All-in nepreferuju protoze nechci mít nalinkovaný den snídaně-svačina-obed-svacina-večeře...a pak fronta na pivo a panáky. Urvat co nejvíc, když je to zadarmo.

cs
hodnocení

1x

Podívejte se na Korfu, Černou Horu, Albánii.

jola*
hodnocení

0x

guma
hodnocení

0x

SENEGAL je lepší destinace než Čechy, není tam tolik zlodějů. Super koupání, krásné pláže a také Dakar.

V září se tam nejezdí. Nevím jak to tam v září vypadá ale deště mohou být velké.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]