Nejste přihlášen/a.
Většinou hledají i partnera "na něco víc" než sport ...je to prostě hledání v kupce sena, někdy se poštěstí.
Je to spostě jako seznamka.
Ale společné zájmy spojují, někdy z toho vzejde i to něco víc na dlouhá léta. A někdy tam jsou ti samí lidé. Asi míníme stejný portál, myslím, že ženám je tam trochu uleveno od placení . Ale už bych tomu čas ani energii nevěnovala. Pokud jste komunikativní, seznamte se -na sport- na místě, kde sportujete.
Na sportpartner jsem se přihlásil minulý měsíc se stejnou zkušeností. Uhradil jsem měsíční poplatek a stal se premiovým členem. Po pár dnech, po stejných zkušenostech, jsem se odhlásil. Co mě vščak vyděsilo a doteď to řeším, je že si Sportpartner vybral z mé karty místo 132,-Kč, které jsem poslal, ale 1584,-Kč, což je platba za 12 měsíců.
Pryč od něj.
Aleš
Při první platbě za placené členství na Sportpartner jsem nedal souhlas s automatickým prodloužením placeného členství a s automatickým strháváním plateb. Jaké bylo mé překvapení když jsem zjistil na bankovní účtu, že si Sportpartner strhnul automaticky 990,-Kč na další období. Navíc jsou na Sportpartner mrtvé profily. Je to celé podvod! Nepoužívat!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.