Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sport partner

Od: sportovec odpovědí: 5 změna:
Má zde někdo zkušenost s webem sport partner případně Google play stejný název... Co mi vadí velmi zde je to že se zaregistrujete a nemůžete poslat jedinou zprávu bez zaplacení prémiového účtu, což např normální seznamky typu Badoo, Tinder nemají a máte tam pár volných zpráv než musíte platit ale tam aspoň vidíte že jsou ti lidé opravdoví... Zhruba 10 minut po registraci se mi ve zprávách objevilo 5 žen a 1 muž a různé skupiny z mého města a u všech "nová zpráva" a samozřejmě si nemůžete přečíst ani zprávu bez zaplacení, uběhl asi týden navštívil jsem to znovu byla tam jedna nová zpráva od ženy, jiné,a tím rozdílem že u ní byla malá 1 a u ostatních ne, proto mám důvodné podezření že tam pouze budou jen operátoři chatu.
Pokud by jste někdo měl jinou ověřenou seznamku na SPORT určitě zanechte název děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

terka*
hodnocení

1x

Většinou hledají i partnera "na něco víc" než sport :) ...je to prostě hledání v kupce sena, někdy se poštěstí.

Je to spostě jako seznamka.

Ale společné zájmy spojují, někdy z toho vzejde i to něco víc na dlouhá léta. A někdy tam jsou ti samí lidé. Asi míníme stejný portál, myslím, že ženám je tam trochu uleveno od placení :). Ale už bych tomu čas ani energii nevěnovala. Pokud jste komunikativní, seznamte se -na sport- na místě, kde sportujete.

ales
hodnocení

0x

Na sportpartner jsem se přihlásil minulý měsíc se stejnou zkušeností. Uhradil jsem měsíční poplatek a stal se premiovým členem. Po pár dnech, po stejných zkušenostech, jsem se odhlásil. Co mě vščak vyděsilo a doteď to řeším, je že si Sportpartner vybral z mé karty místo 132,-Kč, které jsem poslal, ale 1584,-Kč, což je platba za 12 měsíců.

Pryč od něj.

Aleš

mirek2023

Při první platbě za placené členství na Sportpartner jsem nedal souhlas s automatickým prodloužením placeného členství a s automatickým strháváním plateb. Jaké bylo mé překvapení když jsem zjistil na bankovní účtu, že si Sportpartner strhnul automaticky 990,-Kč na další období. Navíc jsou na Sportpartner mrtvé profily. Je to celé podvod! Nepoužívat!

petrroznovsko
Poraďte prosím jakým způsobem se toho předplatného zbavit. Díky

petrroznovsko
hodnocení

0x
Jak zrušit automatické strhávání předplatného? Stačí když smažu účet? podle mě asi ne, mám ještě pár dní před koncem prvního ročního předplatného, poraďte prosím. Děkuju

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]