Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápis údajů do katastru Slovensko

Od: silva odpovědí: 4 změna:

Hezký den,

prosím, absolvoval někdo v nedávné době změnu údajů ve slovenském katastru? Došlo k přepisu otcova podílu na jistém bytě na mě a bratra rovným dílem (každý půlku z desetiny :)) ) a kvůli prodeji bytu musím urychleně toto info nechat zapsat / vložit do katastru nemovitostí. Mám jet na katastr až do Bánské Bystrice už ve středu, ale nejsem schopna dohledat, co vše budu potřebovat a zda pro ten "vklad" mají Slováci nějaký formulář. Mám jen usnesení od notářky o tom, že jsem podíl zdědila a nabylo to už právní moci. A zda musí se mnou i bratr, zda něco nechat notářky ověřit...

Děkuji všem, kteří mi dokáží poradit.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Dobrý odkaz!

hodnocení

1x
Našel jsem pár čísel, zkuste...
048/413 24 34
048 281 96 62 – Nám. Ľ. Štúra 1
048 281 96 79 – ul. ČSA 7 – podateľňa a registratúra
048 281 96 87 – ul. ČSA 7 – odd. technické, dokumentácie a poskyt. informácií
Fax: 048 413 24 35
E-mail: kubb@skgeodesy.sk
(kataster nehnuteľností Banská Bystrica)
uradysr.sk/...

mate59
hodnocení

0x

Já bych si tam zavolal a zeptal se přesně.

katastralny.urad-online.s/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]