Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jen mě napadlo, že byste tu někdo mohl mít nějakou zkušenost s tím mým "problémem", mám na krku pihu. Byla jsem s ní na kožním, a protože je malá, tak mi s tím nic ta bába nedělala. Je to taková ta visací piha... Nu a minule na ňu šmátrám a jak jsem ju pořád ošmatávala, tak mi nějak napuchla a druhej den jsem z ní měla strup a ten mi zůstal v ruce, takže nevím, jestli z toho nemůže něco být? Kamarád mi říkal, že rakovina může být jen z velké pihy, když si jí často rozškrábnu, ale co s timhle? Snad to bude v pohodě. Tak bych byla ráda, jestli tu máte někdo nějakou poučku nebo zkušenost, abyste ji nadhodili, děkuju
A vůbec, tak nějak bych chtěla vědět, jestli z pihy rakovina může vůbec vlastně být...?
Z klasické pihy rakovina není. Nebezpačná jsou mateřská znaménka a jim podobné útvary. Nebezpečné je, jestliže se něco takového na kůži objeví, mění to tvar a barvu, vytéká z toho tekutina apod. Nezáleží na velikosti znaménka! Takže ve Vašem případě bych nebyla vylekaná. Pro klid duše si zajděte na kožní.
P.S.: Jinak teda nevím, u nás v ordinaci léčí LÉKAŘ. BÁBA sedí u pokladny na veřejných záchodcích!.!.! Bůhví, kde jste vlastně na tom vyšetření byla
s tím není žádná sranda.V každém případě jdi na kožní,at se na to podívá!U nás jeden kluk si nípal znamínko a do pár měsíců bylo po něm.
Děkuju za odpověď, no taky si někdy říkám, kde to jsem, ona je hrozně "příjemná", omlouvám se, ale musela jsem jí takto nazvat. Nerada tam chodím, i když jsem tam pro jistotu šla a ona kouká jak sup přes ty brýle a kouká a kouká... no hrůza :D A nakonec z ní stejně vypadne, že mi to neodstraní...
Chelsi. Jestli Ti nějaký lékař "nesedí" a nemáš k němu důvěru, tak jdi k jinému. A na odtranění znamének i pih vol raději specializované dermatologické pacovišrě. Máš jistotu, že odebraný vzorek tkáně bude řádně vyšetřen na hystologii.
Je dost pravděpodobné, že Ti opět na stejném místě vyroste. Seškrábla sis jenom ten povrch. Kořínky Ti zůstaly v kůži.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.