Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. A proč žijete s někým, o kom se vyjadřujete jako o blbovi? Sama jste si takového partnera vybrala a pokud se necháváte využívat, je to Vaše volba. Rovnocenní partneři se chovají jinak. Na nákladech se umí podílet oba dva a hlavně spolu o problémech komunikují a řeší je společně. Nastavte si jasná pravidla a pokud je nebude respektovat, pak mu dejte sbohem. Ať si najde jiné ubytování které si bude hradit ze svého.
NE NE NE.
Pokud s tímto chlapem míníte být i nadále, tak pravidla nastavte vy. Byt je váš, tak vám bude dávat půlku na nájem a energie. Nákupy, jednou platíte vy jednou on.
Žila jsem v něčem podobným a lituju, že jsem to neřešila hned na začátku.
Úplně nej by bylo kopnout jej do zadku. Lepší to bohužel nebude.
Od kdy se platí nájem ve vlastním bytě? Asi myslíte náklady spojené s bydlením.
každopádně pokud holka píše, že mění zaměstnání je bez zaměstnání, tak co má asi přispívat? Správně je mu říct hele do půl roku si najdi zaměstnání nebo půjdeš jinam : jj
akorát ten hrneček bych nahradil společným účtem a každý by měl k tomu účtu kartu s nějakým rozumným týdenním limitem třeba...
No ale toho musíš za ty 4 roky znat ty lepe nez my z tveho popisu za 6 sekund, zda je zoufaly, vychcaný, neschopný anebo liny, případně kombinace obojího. Taky musíš vědět, na co máš a co chceš, třeba můžeš být ráda, že nehraje automaty a nechodí za děvkama. Ale chápu, že i to za 3 roky omrzí, aby seděl na prdeli doma.
Taky vůbec nevíme, co umí. Jestli má základku, a tam skončil, a jemu K 40 nebo víc, no tak už se to asi nezlepší... za chvíli skončí na důchodovým systému a je to finito.
pošli mu odkaz na tuhle diskusi, ať se má možnost vyjádřit možná veme do zaječích ještě sama zbavíš se ho bez vyhazovu. Anebo ti to spíše vysvětlí, co se děje.
@jd, psala, že bydlí u ní. Nikde není psáno, že byt je v OV. Ale to byste nebyl vy kdybyste si jako vždy do někoho nerýpl, že?
Dobrý den, napadá mě, že to musí být láska až za hrob (nebo jako trám). No, každý mejdan jednou končí a je nutné účastníky vyhodit - v tomto případě pouze jednoho pána. Zdravím!
Tak nevím,buď máte nad hlavou svatozář a nebo spíš na čele velký kosočtverec. Nic ve zlém ale děvče,rychle se ho zbavte tak jak se lidé zbavují parazitů.Je to ,,klíště,,a bude z vás ,,sát a sát,,až vás vysaje psychicky i finančně.
A kde ty peníze vezme?Abyste pak nevozila buchty do vězení. A co mě napadá? Že to má pohodlný život, asi ho máte ráda a bojíte se změny. Tak co by toho nevyužil? Pokud nemáte děti, ani psa nebo kočku, tak bych mu dala nějaké ultimátum - je to těžké a špatně se to řeší.Já nerada řeším nějaké problémy, ale člověk si nesmí nechat sr..t na hlavu a musí zatnout zuby a ve svém zájmu se tomu postavit.
on vás má jako matku, mamahotel. Takovej chlap neni schopnej normální zodpovědnosti, i proto mu vyhovujete jako bezdětná, on je tím koho máte na krku, a tak se i jako harant rozmazlenej projevuje. Využívá vaší bezdětnosti a nárokuje si vás jako svou matku a teda služku, pěčovatelku, živitelku,...A ještě by chtěl aby jste mu spořila do hrníčku. To je lepší mít třeba pejska ne? Výžente to pryč, a vemte si pejska,pejsek z ůtulku si zaslouží vaši péči,váš čas, jste ještě mladá a život se vám obrátí
Musíte být hrozně zoufalá žena, když s podobným parazitem dokážete žít a vydržovat si ho. Každá jiná žena by ho už dávno vyhodila. Kolik je Vám let? Máte /spolu/ děti?
Tenhle člověk nebude už nikdy dělat dobrotu, naučil se totiž flákat a je si vědom, že se o něj někdo /Vy/ postará. Sbalte mu jeho ponožky a trenýrky do igelitky, dejte vyměnit zámek a vykopněte ho. Promarnila jste zbytečně poslední 3 roky kvůli hajzlíkovi a ty roky Vám nikdo nevrátí.
A že chce on dát 20 tisíc do hrnečku? Myslím, že si to spletl. Pravděpodobně nemá na mysli hrníček, ale nočníček. A co se dává do nočníčku, je snad jasné. Určitě to nejsou peníze. Jaga.
"já dám 20tisic a on taky do hrnečku a on da taky 20 do hrnecku"
No tak to je fajn, ne?
Jen teda to do toho hrnečků dejte oba najednou.
Nicméně nezlobte se, váš dotaz mi přijde poněkud nepatřičný, člověka znáte 4 roky, tak vidíte, co dělá, jak moc se snaží pracovat, a kam to spěje, tak nevím kam směřuje the vaším dotazem? Přece musíte vědět, co si o to máte myslet, zda se vás snaží oblbnout, anebo zda už má zdroj příjmů a chce normálně fungovat
Napadá mne, že je načase příteli sdělit, ať se vystěhuje. Má platit polovinu nákladů na bydlení a stravu. Kdyby bydlel sám, musel by platit ještě nájemné. Takže by to nájemné mohl dávat do hrnečku, aby bylo z čeho hradit opravy bytu,případnou výměnu spotřebičů nebo společnou dovolenou... Místo toho blbě remcá a ještě vám vyčítá moře a jiné dovolené... Proč k tomu moři nebo na dovolenou nejedete společně? Asi nemá z čeho nebo je tak líný. Věřte, že bez něj vám bude lépe. A není jediný chlap na světě, takže si najdete jiného. Jste dobrá partie, máte svůj byt, práci, ráda cestujete...určitě k sobě někoho najdete. Ale pozor na vyžírky!
Necháte se dobrovolně - byť jen psychicky týrat. Od takového chlapa dál! Okamžitě ho vyhoďte!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.