Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pálení žáhy

Od: pedro* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. V lékárni je v prodeji na problémy pálení žáhy silicium v tabletách nebo v tekuté formě? Je lepší v tekuté formě nebo v tabletách? Jaké jsou učinky mezi přípravky? Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Za mne rozhodne prasky

hodnocení

1x
Zdravím , nejlepší prostředek je změna životního stylu . Vynechat příliš tučného , slaného a sladkého . Jíst spíše zeleninu , vlákninu , pít kefír a čistou vodu . Začít sportovat a pravidelně spát . To je nejlepší lék :) . Doporučuji také čaj z růžových lístků :)

hodnocení

1x

Několikrát v životě mne pálela žáha a pomohlo mi cucání tabletky z lékárny. Když je pálení často, je lepší se nechat vyšetřit.

hodnocení

1x

Veškeré tablety či mléka na pálení žáhy nejsou vhodné. dobré je mléko-ale tam pak po jeho strávení může nastat pálení žáhy opět. Co ale dobře působé je citro.-šťáva s citronu.-ač je ky\selý , potlačí pálení žáhy bez jakýchkoliv , na rozdíl od preparátů, vedlejších účinků!

rakip*
Citron odkyseluje a proto pomáhá,takže máš pravdu.

dasa*
hodnocení

0x

Já jsem vypustila všechny léky a jednoznačně mi pomáhají mandle. Po každém jídle rozkoušu několik mandlí a je to...Radím vyzkoušet:)

hodnocení

0x
Nech si od doktorky napsat Apo ome nebo ja občas baštim Enameru a supr
Když vim že mě čeká večer kdy se neovladnu - kdo by taky odalal plnymu grilu a dobremu pití *smich* dam si rano tabletlu a hřešim a hřešim *smich*

hodnocení

0x
Ja pouzivam pri paleny žahy jedlu sodu.Jednu cajovu lyzicku a mam potom pokoj.Mandle mi nepomahali ale na kazdeho pusobi neco ineho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]