Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyplnit žádost o vydání OP?

Od: petr0007* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, ztratil jsem občanský průkaz a chtěl bych se zeptat zda-li je někde na internetu vzor.. jak vyplnit tento formulář.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

1x

není. musíte zajít na příslušný úřad, tam vám vydají formulář - ten vyplníte, přiložíte rodný, příp. oddací list, fotku a udělají vám nový.

alf*

ano, pro lejstro na OP i ŘP se v 21. století musí člověk táhnout. U nás jet do města, najít místečko na zaparkování, vrazit do automatu 10 korun, neb s 5 minutovou návštěvou se nepočítá, dojít na úřad, vzít si lejstro a jít zase zpět. Snad jen pokud člověka nic nepřekvapí, má fotku podle aktuálního přání úředníka a další tak to zvládne na dvě návštěvy, jinak tři. Pro prázdný, s vyplněným a pro doklad.

ozmo*
hodnocení

0x

já kdfyž jsem žádal o první OP tak jsem našel na internetu vzor který mi pomohl natrénovat si vyplnění. originál doporučuji vyzvednout na vašem městském úřadu a stránky kde jsem to našel si bohužel nepamatuji. zkuste to na ministerstvu vnitra. tedy na jejic stránkách. zkuste to tam najít. kdyžtak vám pomohu a případně to i sem napíšu

petr0007*
hodnocení

Dobře děkuji...vy jste asi nepochopil co bych chtěl poradit...doma mám už formulář. jen bych potřeboval nějaký vzor kde je to už vyplnění...nevím co do jednotlivých kolonek napsat...děkuji Vám moc

radi*

Tak sedni a piš, do kolonky jméno napiš jméno, do kolonky příjmení napiš příjmení... až to budeš mít, ozvi se, budeme pokračovat...

cyril*

Konečně konstruktivní odpověď!

mathe
petr0007*
hodnocení

Děkuji mathe...tohle jsem potřeboval...:)

alf*

zírám, OP má někdo kdo neví jak se jmenuje a kde bydlí.

radi*

Nejhorší je, že má i pravděpodobně volební právo :(

alf*

no třeba na druhé straně u první položky škrtá NE. Potom omluva.

8976*
hodnocení

0x

no tuto žádost vyplnují děti na základní škole před 15 rokem, pokud to nejde - oslovte úředníka na úřadě - zcela určitě Vám pomůže...nebo napište co chcete a nevíte...

vwcc
05.08.10 20:37

*smich**palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]