Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik dostanu za úraz ruky od pojišťovny

Od: juelen odpovědí: 14 změna:
Dobrý den,kolik tak odhadem mohu dostat za reznou ranu plechem do praveho predlokti doma mimo praci cca dva stehy hloubka dva cm podkožní zasekla kapsa 2cm lehce zasažená žila doba lecby do vyndání stehů cca 14 dní pojištění mám flexi něco přes 1000 Kč měsíčně je mi jasný že to asi nelze přesně stanovit v těch tabulkách se bohužel neorientuji a jen zda čekat usmrklych par stovek nebo třeba i 5-6 tisíc?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

2x
Po nahlášení a předání lékařské zprávy budou peníze do 3 dnů na účtu. Tedy pokud máte Dobrou pojišťovnu. Dohady podle vašeho zadání jsou zbytečné. Nikdo netuší podmínky vaší smlouvy. Nemusí to být ani koruna.
doplněno 02.08.22 14:02: To sice mají, ale třeba syn u české pojišťovny minulý rok dostal peníze dva dny po odeslání zprávy o úraze. U tak banálních zranění není nač čekat.
Výše plnění závisí opravdu jen na textu pojistné smlouvy.
juelen
hodnocení

Mam flexi od kooperativy ale penize na účtu ještě nejsou,maji komplet lékařské zprávy a na vyplacení pry maji 3 měsíce

hodnocení

1x

Záleží na tom, co máte ve smlouvě a jak zranění posoudí lékař. Já kupříkladu před pár lety (no teda před hodně lety) dostal za zlomené žebro celých šest stovek.

mate59
hodnocení

0x

V žádném případě to nebude žádná horibilní suma,pojišťovna se nepředá,možná pár stovek.

hodnocení

0x
Záleží, jak máte nastavené limity pro drobné úrazy. Může to být od pár stovek až po více jak 10.000,-... Ale vzhledem k nižší celkové částce pojistky to odhaduji na plnění spíš v nízkých částkách..

mnd®
hodnocení

0x

Nedostanete nic za tuhle banalitu.Dva stehy? to jste si mohl doma ,,stáhnout,, mašličkou z náplasti.

Opět záleží na konkrétní pojistné smlouvě. Já např před cca 10 roky jsem se píchl nožem mezi palec a ukazováček. Nechtěl jsem jít k doktorovi až mne přesvědčili...Snad jsi pojištěný. Tak jsem zašel na středisko kde mi doktor dvěma stehy ránu stáhl- bez umrtvení...na dotaz zdali jsem pojištěný... odpověděl jsem ANO, tak doktor sestře která již chtěla píchnout umrtvení...doktor řekl...Ať si to pán zaslouží...a seštupoval bez umrtvení. Od pojišťovny pak přišlo nějakých cca 600 Kč.

Záleží jak má nastavenou smlouvu. Např. dcera dostala za rozseknuté čelo (1 steh) 10.000,- a já za zhmožděný kotník 7.500,-. Za tento úraz bych pak nejspíše měl mnohem více...

mnd®
hodnocení

0x

a jistě platíte i nyní a čekáte na úraz.Si spočítejte kolik jste dal pojišťovně a kolik jste dostal.Kdybyste si tu stejnou částku odkáldal někam na spořící účet tak máte víc a neživíte bandu pojistníků.

02.08.22 21:29

Blbost.

mnd®

v čem? Už to nehulte.Pojišťovací agend bude vždycky psát hovadiny.

Mám jednoho...řekněme známého... tak lakomého člověka jsem druhého neviděl- i kladívko si půjčoval od kolegy. Stavěl dům a kolega pojišťovák mu x krát nabízel úrazovou pojistku- odpovědí mu bylo- to je pro lemply, já nebudu vyhazovat peníze,... Bohužel měl pak úraz na cirkulárce kdy si uřízl ruku a zbyl mu pouze palec na ruce. Samozřejmě peníze ruku nevrátí, ale s jejich pomocí si mohu zapaltit řemeslníka, který to dodělá...

hodnocení

0x

Opravdu těžko říct...

Když mě porazilo před 22 lety auto, měl jsem otevřenou zlomeninu prsteníčku na pravé ruce, nějakou naraženinu a pohmožděniny.

Lékař který vypisoval bodové ohodnocení úreazu mi říkal, že kdyby to napsal zcela podle tabulek, tak to co já dám jemu za ten posudek, tak bude stát víc, než kolik bych dostal od pojišťovny...celkově bych byl 100Kč v mínusu. Protože to ale byl úraz a nehoda šla k soudu, nutně jsem to potřeboval. Nakonec mi lékař "pár" bodů přidal...a byl jsem 100Kč v plusu..

juelen
hodnocení

Tak díky názory nakonec to hodilo 2.400 korun

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]