Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem spatny kamarád?

Od: jalovec odpovědí: 14 změna:
Dobrý den,
Mám dilema. Jsem spatny kamarád, když nechci jít na rozlučku od kamaráda a utratit 4000?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

nevydim dúvod proč by si měl na náký rozlučce a zrovna ty utrácet 4litry *ee*

utrácet má ten co to pořádá a zve

tady to vypadá že chce někdo machrovat za cizí peníze a zkouší kdo mu na to skočí *cteni*

no ty máš vypečenýho kámoše *zed*

jalovec
hodnocení

2000,- za ženicha a 2000 ,- za sebe to vychází což je dost.

jalovec - jaké 2000 za ženicha *sok*? A další 2000 na Vás? Co to je za nesmysl? To si jako budete sám platit pití *sok*? To by také mohl vyžadovat, aby si každý přinesl vlastní flašku rumu, aby ho to náhodou něco nestálo. Tu rozlučku pořádá snad on, ne? Tak by jí měl také zaplatit. Kolik a jestli vůbec mu na to něco přidáte je Vaše dobrá vůle.

Špatný kamarád (já bych ho snad ani kamarádem nenazval) nejste Vy, ale on.

jalovec
hodnocení

Ano, všechny vstupy a pití vše..
jalovec
hodnocení

Toto zařizuje svědek.

Svědek to možná zajišťuje, ale určitě neplatí. O pozvaných hostech ani nemluvě.

motyl*
hodnocení

1x

váš "kamarád" si objednal někde nějakou zábavu pro sebe aby se cejtil a byl za borce o kterym se bude dlooouho povídat *palec2* , no a tak shání kdo mu to zaplatí. Vy. . Nesouhlasíte?! a tak vás obvinuje že jste špatnej. Kamarád neexistuje (slovo kamarád nám vnutily už ve školce,k používání pro označení nesamostatné osoby co se kolem nás motá a furt něco po nás chce:-D)

jd
hodnocení

0x

Ten nejhorsi. Kolik ti je? 16?

jalovec
hodnocení

A co když?

liska5
hodnocení

0x

Kde jsi vzat ty 4 tisíce? To po Tobě někdo chce? Já bych šla a utratila určitě 4x méně. Vadilo by to?

jd

No třeba to chtějí i s tantrickou masáží a nebo alespoň strip s Grande Finale, na klíč

rozlucky.com/...

hodnocení

0x
Kde to proboha má být? Čtyři tisíce jsou za útratu v restauraci? Plus nějaký drahý dárek? Letos jsme měli sraz od školy po 20letech a přišlo mi taky, že kdyby se to konalo někde v drahé restauraci,tak bych neutratil tolik,kolik jsem utratil..Ale co.. viděl jsem své spolužáky.. učitele, kteří už jsou v důchodu a příště už tu nemusí být..byly tam i kytky učitelkám v té ceně..Tak to neřeším..Ale 4tis.to teda nebyly. .
Aha. Ona je to svatba a rozlučka se svobodou. To na začátku nepíšete ..Investujte do toho jen tolik,kolik vy sám můžete a chcete..Anebo se jednoduše omluvíte.. Důvod neúčasti je na vás..Zda drsná pravda anebo nějaké medové vymyšlené řečičky..Pokud ho chcete dál vídat,tak asi ty řečičky;)

hodnocení

0x
Určitě to neznamená,že jste špatný kamarád. U placení při rozlučce se svobodou se kouká na to,kdo jí pořádá. Pokud svědek spolu s kamarády kompletně,tzn. vše vymyslí a naplánují jako překvapení pro ženicha,tak většinou platí oni. Ženich se ale vetšinou nenechá zahanbit a vezme například půl lístku na sebe. Ale nemusí- při takové rozlučce se předpoklá,že je to překvapení . Pokud rozlučku organizuje ženich,bývá zvykem že zaplatí pár lahví a nějaká piva a zbytek si platí každý pak sám. Nebo ženich platí celou útratu. Tedy takhle to funguje u nás na severu Čech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]