jalovec - jaké 2000 za ženicha ? A další 2000 na Vás? Co to je za nesmysl? To si jako budete sám platit pití ? To by také mohl vyžadovat, aby si každý přinesl vlastní flašku rumu, aby ho to náhodou něco nestálo. Tu rozlučku pořádá snad on, ne? Tak by jí měl také zaplatit. Kolik a jestli vůbecmu na to něco přidáte je Vaše dobrá vůle.
Špatný kamarád (já bych ho snad ani kamarádem nenazval) nejste Vy, ale on.
váš "kamarád" si objednal někde nějakou zábavu pro sebe aby se cejtil a byl za borce o kterym se bude dlooouho povídat , no a tak shání kdo mu to zaplatí. Vy. . Nesouhlasíte?! a tak vás obvinuje že jste špatnej. Kamarád neexistuje (slovo kamarád nám vnutily už ve školce,k používání pro označení nesamostatné osoby co se kolem nás motá a furt něco po nás chce)
Kde to proboha má být? Čtyři tisíce jsou za útratu v restauraci? Plus nějaký drahý dárek? Letos jsme měli sraz od školy po 20letech a přišlo mi taky, že kdyby se to konalo někde v drahé restauraci,tak bych neutratil tolik,kolik jsem utratil..Ale co.. viděl jsem své spolužáky.. učitele, kteří už jsou v důchodu a příště už tu nemusí být..byly tam i kytky učitelkám v té ceně..Tak to neřeším..Ale 4tis.to teda nebyly. .
Aha. Ona je to svatba a rozlučka se svobodou. To na začátku nepíšete ..Investujte do toho jen tolik,kolik vy sám můžete a chcete..Anebo se jednoduše omluvíte.. Důvod neúčasti je na vás..Zda drsná pravda anebo nějaké medové vymyšlené řečičky..Pokud ho chcete dál vídat,tak asi ty řečičky
Určitě to neznamená,že jste špatný kamarád. U placení při rozlučce se svobodou se kouká na to,kdo jí pořádá. Pokud svědek spolu s kamarády kompletně,tzn. vše vymyslí a naplánují jako překvapení pro ženicha,tak většinou platí oni. Ženich se ale vetšinou nenechá zahanbit a vezme například půl lístku na sebe. Ale nemusí- při takové rozlučce se předpoklá,že je to překvapení . Pokud rozlučku organizuje ženich,bývá zvykem že zaplatí pár lahví a nějaká piva a zbytek si platí každý pak sám. Nebo ženich platí celou útratu. Tedy takhle to funguje u nás na severu Čech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.