Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co podniknout na druhém rande?

Od: falco odpovědí: 10 změna:

Ahoj, mám za sebou první schůzku a chystám se, že navrhnu slečně další. Poprvé jsme byli na kafe a už tam jsme se okrajově bavili, že bychom mohli zajít na motokáry nebo do kina. Nevím jaké filmy ji baví a tak mi příjde kino na druhém rande moc brzo, ale zase je to taková pohodovější varianta schůzky. Motokáry jsou kreativní a je to adrenalin, ale nechci ji šetřit a já za to umím vzít i na normální silnici...nechci ji vyvézt z tratě, to možná ani nejde a ani ji nechci nějak roztočit ale taky bych ji nechtěl nechat vyhrát. Pak jsem si tady četl poradnu a někdo psal, že Telč je fajn. Je to vzdálený 75km od nás, podívat se po památkách a dát jídlo by mohlo být fajn. Ale to je spíš asi na celý den, že? A hlavně úplně nevím, jestli by chtěla absolvovat tak dalekou cestu na druhé schůzce, aby jel každý sám to je divný a nebo že bychom si dali scuka na půl cesty také ne, bydlíme totiž od sebe 100 metrů. *smich*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x
Je hezké, že se ptáš na poradně ale nauč se ptát toho s kým to plánuješ.
Dát nějaké možnosti a nechat ji vybrat.
Je také možné, že ona má nějaký plán na další rande.
Dva už musí spolu své plány koordinovat

molly
hodnocení

7x
Mně se na jednu stranu líbí, že se snažíte a chcete být kreativní, ale na druhou stranu si myslím, že pokud je tam nějaká jiskra tak můžete chodit u vás po náměstí, sedět v parku, jít na rozhlednu... Vlastně je to jedno. V začátcích je toho tolik k povídání...

elenazimova
hodnocení

2x
Řekněte slečně to,jak jste to řešil na poradně.Myslím,že pak už bude irelevantní kam jste chtěl jít.

31.07.22 17:40
hodnocení

1x

Kino

hodnocení

1x

Idealni pocasi na koupacku, pokud ste premysleli nad motokarama, muzete zkusit nejake vodni sporty - wakeboard, vodni skutry, motosutf... nebo treba jenom slapadla a lodicky. Cokoliv v tomto rocnim obdobi vice originalniho nez obligatni druhorandove sezeni v kine z nedostatku invence.

hodnocení

1x
75km tam a zpět, to dáte i na kole.
No a po návratu zpět uvidíte, zda vám to vydrží:)

hodnocení

1x

Plánování programu na druhé rande mi připadá zbytečné. Ne kino nebo nějakou jinou činnost, kde spolu nebudete mluvit. Spíš bych volil cestu na nějakou místní zajímavost. jestli jste kačeři tak najít pár kešek, někde posedět. Hlavně mít možnost na ledacos se zeptat, mluvit, povídat si.

hodnocení

1x

Minigolf, botanická zahrada, zoo, hrad, zámek, do lesa na houby, ...

liska5
hodnocení

0x

Ano,něco na půl cesty, kde se sejdete a vydáte se třeba na nějaký hrad nebo rozhlednu a nebo prohlídku nějakého města. Jde o to, abyste se mohli spolu bavit, někde posedět u kafe. Kino ne, Mne by třeba motokáty nenadchly. To raději zámecká zahrada. Já se tak scházím s dcerou. Každá dá 60km.

meta
hodnocení

0x
Jen tak procházka, jak už padlo hrady, zámky, zoo, létě de vyrazit k vodě, do Aquaparku, nebo si dát dobrou večeři a jít do kina. Normálně se jí zeptejte kam by ráda šla, hoďte ji nějaké tipy a domluvte se. Se současnou partnerkou jsme byli na 3 rande ve wellness, na dalším na paintballu, a další sme absolvovali 2denni hudební festival ve stanu.. tím chci říct že je úplně jedno kde, jen záleží jak si spolu sednete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]