Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám za sebou první schůzku a chystám se, že navrhnu slečně další. Poprvé jsme byli na kafe a už tam jsme se okrajově bavili, že bychom mohli zajít na motokáry nebo do kina. Nevím jaké filmy ji baví a tak mi příjde kino na druhém rande moc brzo, ale zase je to taková pohodovější varianta schůzky. Motokáry jsou kreativní a je to adrenalin, ale nechci ji šetřit a já za to umím vzít i na normální silnici...nechci ji vyvézt z tratě, to možná ani nejde a ani ji nechci nějak roztočit ale taky bych ji nechtěl nechat vyhrát. Pak jsem si tady četl poradnu a někdo psal, že Telč je fajn. Je to vzdálený 75km od nás, podívat se po památkách a dát jídlo by mohlo být fajn. Ale to je spíš asi na celý den, že? A hlavně úplně nevím, jestli by chtěla absolvovat tak dalekou cestu na druhé schůzce, aby jel každý sám to je divný a nebo že bychom si dali scuka na půl cesty také ne, bydlíme totiž od sebe 100 metrů.
Idealni pocasi na koupacku, pokud ste premysleli nad motokarama, muzete zkusit nejake vodni sporty - wakeboard, vodni skutry, motosutf... nebo treba jenom slapadla a lodicky. Cokoliv v tomto rocnim obdobi vice originalniho nez obligatni druhorandove sezeni v kine z nedostatku invence.
Ano,něco na půl cesty, kde se sejdete a vydáte se třeba na nějaký hrad nebo rozhlednu a nebo prohlídku nějakého města. Jde o to, abyste se mohli spolu bavit, někde posedět u kafe. Kino ne, Mne by třeba motokáty nenadchly. To raději zámecká zahrada. Já se tak scházím s dcerou. Každá dá 60km.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.