Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám za sebou první schůzku a chystám se, že navrhnu slečně další. Poprvé jsme byli na kafe a už tam jsme se okrajově bavili, že bychom mohli zajít na motokáry nebo do kina. Nevím jaké filmy ji baví a tak mi příjde kino na druhém rande moc brzo, ale zase je to taková pohodovější varianta schůzky. Motokáry jsou kreativní a je to adrenalin, ale nechci ji šetřit a já za to umím vzít i na normální silnici...nechci ji vyvézt z tratě, to možná ani nejde a ani ji nechci nějak roztočit ale taky bych ji nechtěl nechat vyhrát. Pak jsem si tady četl poradnu a někdo psal, že Telč je fajn. Je to vzdálený 75km od nás, podívat se po památkách a dát jídlo by mohlo být fajn. Ale to je spíš asi na celý den, že? A hlavně úplně nevím, jestli by chtěla absolvovat tak dalekou cestu na druhé schůzce, aby jel každý sám to je divný a nebo že bychom si dali scuka na půl cesty také ne, bydlíme totiž od sebe 100 metrů. ![]()
Idealni pocasi na koupacku, pokud ste premysleli nad motokarama, muzete zkusit nejake vodni sporty - wakeboard, vodni skutry, motosutf... nebo treba jenom slapadla a lodicky. Cokoliv v tomto rocnim obdobi vice originalniho nez obligatni druhorandove sezeni v kine z nedostatku invence.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.