Dobrý den,potřebovala bych pomoc ,v rodině se přivdala Ukrajinka.Behem tři let rozvrátila náši rodinu tak že se nestačím divit.Po40 let ztrávených ve vlastním domě mě tato žena ukrajinského původu začala vyhazovat z domu .I do práce kde pracují my přišla dělat scény.A teď co se stala válka na Ukrajině, přicestovala její sestra.A to začalo peklo.Jeji sestra se začala přisávat na mého tátu který žije sám, má barák a to se jí hodí.Na to že jí je 38let a mému tátovi 70let.Tak to je fakt síla.No řeknu vám že ty Ukrajinky no dobře umy manipulovat s lidmi.Jsem opravdu nešťastná, nestačím se divit co dokážou.Potrebuji pomoc peosim.Je toho více co se děje ale to by bylo na dlouho.Jen řeknu že když jsem byla na policii tak mi bylo řečeno že jestli nevypravim knížku.Byla bych ráda kdyby jste mi pomohly nebo poradili.Bojim se jen abychom nepřišly o barák.To co vidím doma tak opravdu Ukrajinky moc dobře vědí co chtějí.Predem moc děkuji Marková .
Jestli se obáváte ztráty domu, tak byste se měla vyhnout citovým výlevům a raději se soustředit na fakta. Z popisu není jasné kdo s kým uzavřel sňatek, kdo je vlastníkem domu a ani to, jestli se nakonec nejedná o dva domy. Popište to srozumitelněji nebo se raději obraťte na právníka. Povahové vlastnosti vynechte.
Dobrý den, po přečtení Vašeho příspěvku se domnívám, ze ani Vy nejste českého původu, tak stavět dotaz na národnosti je poněkud opovazlive až chucpe. Do rodiny přišla mrcha, což vidí všichni okolo kromě Vašeho otce. Pokud je otec svéprávný, tak si muže o svém majetku rozhodovat a Vy s tím nic neuděláte. Zdravím!
kolego
kolego, tazatelka je Češka jak poleno. Jen díky těm, co volili Fialu musí šetřit elektřinu a svíčky,tak nevidí na klávesy
Tohle umí stejně dobře i Češky. Prostě na světě je určité procento mrch. Ať to řeší ten, kterého si vzala! Na něj je třeba tlačit, ať se radí s právníkem. A´t má vše v pořádku, třeba i závěť u notáře. Tady platí naše zákony. Možná jste to měla napsat do rubriky Společnost. Ale počítejte, že toto je laická poradna.
Moniko Marková, kecáte? Píšete, že 40 let strávených ve vlastním domě? No evidentně to není a nebyl tvůj dům. Vlastník si může dělat s majetkem co chce.
Anebo snad váš táta je hlídač klíčů a má povinnostnti ty klíče odevzdat?
Možná je načase po 40 letech se od rodičů odstěhovat a osamostatnit se?
etana*
Třeba má táta dům a ona jiný dům. Dva domy, dvě Ukrajinky, to je přeci jasné.
Jen je celá ta historka až moc podobná desítkám jiných "Ukrajinka mě předběhla ve frontě a nechtěla platit", "Ukrajinec přijel Mercedesem a zaparkoval na místě pro invalidy a řval, že on může, protože je z Ukrajiny" a dalších okamurovských výmyslů.
No je fakt že tam mohla být Filipínka nebo kterákoliv jiná. S nevěřím že by v Ukrajinkakách bylo o mnoho víc zmijí, než v jiných národnostech. Ale nemám zkušenost
Ale trolla poznáš jednoduše, protože už na nadhozenou otázku vůbec nereaguje takže Monika marková, upřesněte.
Není důležitá národnost, ani vaše, jak se tady do vás někdo trefuje, ani její nebo jejich. Důležitá je skutečnost o kterou jde. A v podstetě jde o váš budoucí majetek, který zdědíte vy, nebo možná, pokud dostatečně obloudí tátu, ona nebo ony. Napište mi vnitřní poštou, kamarád právník vám zadarmo poradí. Pokud jste si jenom chtěla vylít srdce, tak s tím nemá cenu něco dělat. Už jsem tady takovou pomoc párkrát nabídla, ale ozvala se jenom jediná studentka, a té se slíbené pomoci dostalo. Ostatní si zde poplakali, muži i ženy, ale asi to nebylo tak vážné a neozvali se už. Mějte se, Ajka.
Jestli přijdete o barák nebo ne závisí na tom, komu nyní patří a kdo by ho dále dědil. Pokud Vašemu otci a jste na řadě Vy, důrazně doporučuji vilnou Ukrajinku od otce odhánět. Každopádně nedivte se, dámy z východu jsou poněkud vypočítavé. Západní muže mají jako vstupenku do lepšího světa, ať už jim jde o majetek nebo alespoň o získání občanství a pohodlnější možnost cestování pro další postup na západ. Ukrajinky, Rusky, Bělorusky atd. Všechny tyhle dámy jsou dosti nebezpečné na vztahy, o jejich opravdových úmyslech můžete vždy dost úspěšně pochybovat. Cca 80 % současných příchozích jsou ženy a děti, na UA denně umírá až 200 UA vojáků. Tisícům ze zdejších uprchlic se muž z války nevrátí a ony budou potřebovat náhradníka/nového živitele. Role samoživitelky v cizí zemi, to je rychle přestane bavit. Jakmile se zahnízdí přitáhnou i zbytek rodiny. Tahle časovaná bomba rodinných bojů o majetky s přiženěnými Ukrajinkami a spol., kdy muži nemysleli hlavou, ale jinou částí těla, bude za pár let velký problém v mnoha zdejších rodinách. Zdaleka v tom nejste a rozhodně nebudete sama.
etana*
byla Iveta Bartošová Ukrajinka, Ruska nebo Běloruska?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.