Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hypotéka u FIO banky

Od: tomasgulas odpovědí: 3 změna:

Zdravím vespolek,

máte někdo reálnou zkušenost s vyřizováním hypotéky u FIO banky? Já mám takový pocit, že si ji snad ještě nikdy nikdo v ČR u nich nevyřizoval :D Pokud však mám štěstí a někdo se najde, zajímaly by mě jeho názory.

Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

no dejme tomu ze hypo je prumerne na 30 let, a o FIO bance vim cca 2 tydny diky trapne tv reklame, no ja ti nevim, uz bych tam bezel s vyplnenou smlouvou *bezim*:)

abcdefgh
hodnocení

0x

Nedoporučuji. Žádali jsme na pobočce v Praze. Po více než dvou měsících pořád není schváleno, komunikace mizerná, nečtou maily, nezvedají telefony. Přijde mi, že to snad ta paní dělá poprvé ... :( . Tak to teď zkusíme u mBank.

tomasgulas
hodnocení

Upřímně - tohle mi řekla slečna na pobočce hned. Že se opravdu dlouho čeká. Dokonce mi to řekla dvakrát *smich* Navíc jen ona sama byla "proškolena" v tomto směru na pobočce ve Zlíně a stejně se dost zadrhávala (což ale chápu, nějak se to naučit musí.)

Celkově mi to přišlo tak, že jsou ty hypotéky u Fia jen jako...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]