Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prostřeno - nelze přehrát poslední díly

Od: zirafka odpovědí: 6 změna:

Nedaří se mě přehrát poslední díly Prostřena, 25.-29.7., kde vařili milovníci folkloru. Prosím, kde bych to našla? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Touto dobou se na to nedívám, protože jsou prázdniny a tak dávají hodně staré díly. Tak to bude ten důvod, proč to nemůžete nikde najít. Pokud si vzpomínám, tak ti folkroristé tam byli asi před rokem a to si nejsem jistá, jestli to už tenkrát nebyla repríza.

oyov
hodnocení

0x

Na iprima, přirozeně.

hodnocení

0x

Na Prostřeno se nedívám, ale chtěla jsem si na iPrima přehrát seriál Kriminálka Montpellier. První tři série mi to pustilo, čtvrtou ne a ne. No co? Kromě příjemné detektivečky jsem mohla sledovat i ty jejich otravné reklamy. Zadavatelé reklam přišli o diváka... Víc to neřeším. Sem přidávám zmínku jen proto, že zřejmě nemáte s iPrimou problém pouze Vy.

inspa*

Já tam vidím těch sérií 6 a všechny jdou přehrát.

Je pravda, že iPrimu platím - 59 Kč měsíčně. Zato tam mám vše a bez reklam.

Inspa, děkuji za připomínku. Po asi tak týdnu a mnoha marných pokusech jsem teda zkusila na jednu dříve nepřístupnou sérii kliknout a hurá, ono se to otevřelo :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]