Nejste přihlášen/a.
Urcite se "vyplati" narvat tam zmrazene PETky, po rozmrazeni je jeste muzes vypit ) To je prece klasicka survival technika, mit zmrazeny PETky v mrazaku. Ale ty se ti asi do takovýhle maličký krabičky nevejdou?
Co se tyka prikonu, no tak mas stitkovy prikon a co chces vic vedet? Jednoduzsi si to zmerit ne?
To vypada na nejakou PELTIERovou hracku, co? Neni to moc ucinny zpusob, zato levny... Kdyz otocis polaritu, muzes zase ohrivat...
Já mám polystyrennový box a vždycky do toho ty mrazeny petky dám, den dva to vydrzi chladit
takže jsem chtěl pouze říci, že mraženou pizzu určitě odebereš teplo tedy snížíš teplotu
60 W x 24 h = 1440 Wh = 1,44 kWh za den
tedy pokud jede nonstop
tip: bezna kompresor. chladnicka jede typicky (ted placnu) 10 minut za hodinu (1/6 casu). tu co mam ja ma psano stitkovych 85 kWh / rok - to jest 0,24 kWh za den
takže jak vidno, Peltierova chladnicka není moc efektivní a ani není určena na trvalý provoz... Ono už i do karavanu se dávají kompresorové chladničky na 12 V. Nic efektivnější než kompresor zatím nebylo vymyšleno. Tepelné čerpadlo je Defakto rozšířením tohoto principu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.