Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem ještě panna?

Od: nelaklousn odpovědí: 2 změna:
Ahoj všichni,chtěla bych se tu s něčím svěřit, je mi 16 leta jsem pana,před pár dny jsme se s přítelem pokoušeli o první sex předehra byla,byla moc hezká ale já nebyla dostatečně vzrušená a už vůbec jsem nebyla uvolněná protože když na to došlo když ho tam chtěl vsunout tak to nešlo bolelo mě to a bála jsem se protože jsme se nechránili,no ale teď mám strach že ikdyž ho do mě nezasunul jen na krajíček úplně malinko, tak že se do mě nějaká kapka dostala a neví o tom ani on ani já ale vím že on udělaný nebyl, no doufám že ne ,ale cítím se z toho špatná trapně, že to nešlo ale bez kondomu nechci , no a když jsem šla na záchod tak jsem měla dost krve je možné že už nejsem pana? a že příště to půjde s kondomem samozřejmě,předem děkuju za odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

Ona to není úplná blána, ale otvor po stranách na několika místech srostlý. Ostatně tudy odchází menstruační krev. Tak se to někde už protrhlo. Co se možnosti otěhotnění týká, tak podstatné je, v jakém dni cyklu to bylo. Počítá se od 1. dne menses /měsíčků/. Rizikový je 6. až 15. den cyklu. Nejplodnější uprostřed tohoto rozmezí. To se nauč rozpoznávat, kdy je ovulace / vykutálení vajíčka z vaječníku do vejcovodu/. Ten den je nejnižší teplota - měřeno denně před vstáváním v konečníku. A následně vyjede na vyšší hladinu, aby zas pře menses klesla. Často ovulaci prozradí sklovitý výtok, jako syrový bílek. Po několika měsících pravidelného měření a zapisování se žena naučí, který den má ovulaci. Ale bacha, stačí nachlazení, vyčerpání a už je to jinak.

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, přesně by Vám odpověděl až gynekolog po vyšetření - přes obrazovku se můžeme jen dohadovat. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]