Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám zrušit výlet, protože bych byla dlouho mimo brigádu?

Od: krysto odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, pracuju u jedné paní na zahradě, od března do října. Od 17. Jsem dva týdny na dovolené a pak od 7. Pět dnů pryč. Není to blbý? Neměla bych to od 7. Zrušit?
Určitě ji ještě zavolám, ale zajímal by mě váš názor. Nechci, abych ji vytočila

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

S paní jsi to měla řešit hned, jakmile jsi věděla, že budeš pryč, aby si stihla najít náhradu.
Pokud tě opravdu potřebuje, tak bych se nedivil, kdyby tě přetáhla hadicí.

etana*
hodnocení

1x

Brigáda je normální práce, závazek, který jste uzavřela na nějakou dobu. Takže ano, je to blbý. Domluvte se přímo s tou paní, třeba jí to vadit nebude. Ale spíš to bude tak, že vám řekne OK, chápu, ale ve skutečnosti bude pěkně naštvaná. Já bych tedy byla a příště už byste si u mě a mých známých ani neškrtla.

hodnocení

0x

musíte vědět co chcete? chceteli si užívat vejletů nebo si vydělat nákou tu korunu?

v každým případě se s paní zkontaktujte a domluvte se sní co a jak není důvod se bát

pokud se rozhodnete si užívat tak si holt paní musí na práci najít někoho jiného pokud se nedohodnete nák jinak

liska5
hodnocení

0x

Tady nikdo neví, co tam děláš. Jestli rostliny vydrží bez zalévání, pletí. Jestli i sekáš a vadila by 20 dní pauza? Jedině jednat s tou paní, že Ti to tak nešťastně vychází, že to bude dohromady tolik a tolik dnů. A zda je možné na tak dlouho odjet, zda bys neměla na tu dobu shánět někoho místo sebe. Jednání s paní neoddalovat. Musí mít čas na to se nějak zařídit.

lukas575*
hodnocení

0x
Všechno záleží na domluvě.

hodnocení

0x

Zeptej se jí, jestli ji ta nepřítomnost bude vadit a když řekne, že ne, tak jeď a když řekne, že jo, tak nejeď. Až budeš chodit do práce, tak ti dovolenou taky bude dovolovat šéf.

jd
hodnocení

0x

Tak jsem to moc nepobral, je ti 7 nebo 17 let?

komunikuj s zaměstnavatelem a co NEJDŘÍV, ne s námi... ale tady bude asi komunikace těžká

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]