Nejste přihlášen/a.
Zdravím poraďte mi prosím. Již je to dávno jsem shlédla film, mladší pár se zabydluje na nějaké vsi, v bytě a najednou je osloví pán, co se k im hlásí jako jejich strýc, oni nechápou, pozvou ho dál, a děj se nadále odvíjí tak, že tento rádoby strýc, jim převrátí celý život, a nedopadne to dobře. Snad se někomu ten název filmu vybaví, nevím kde jinde hledat. díky
Však tohle jsem už odpovídal, strýc Pepin v Postřižinách od Hrabala ![]()
Ale ty asi myslíš nějakého falešného strýce, co strýcem vůbec nebyl?
Ne ne, Posrřižiny, to není ten film, ten pán co oslovil manželé, je potkal někde na ulici nebo v obchodě, přesně nevím. a začalo to tímto oslovením, Jsi to ty? Jó jsi to ty, jsem strýček... a dál nevím jestli Sam, nebo Tony? A pak se vetře k nim, oni ho pozvou dál, a on jim jako pomáhá, no prostě převrátí celý řád jejich rodiny... asi tak
Ne ne, Posrřižiny, to není ten film, ten pán co oslovil manželé, je potkal někde na ulici nebo v obchodě, přesně nevím. a začalo to tímto oslovením, Jsi to ty? Jó jsi to ty, jsem strýček... a dál nevím jestli Sam, nebo Tony? A pak se vetře k nim, oni ho pozvou dál, a on jim jako pomáhá, no prostě převrátí celý řád jejich rodiny... asi tak, ale pravý strýček to nebyl..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.