Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,po dlouhodobém přemýšlení bych se chtěla zaregistrovat k novému praktikovi s tím současným to již opravdu nelze dál .Našla jsem si pana doktora MUDr.Zděnka Kareše vím že na internetu má velmi kladné recenze ale je to opravdu pravda?Není mezi vámi někdo kdo má jiný názor a zkušenosti s doktorem -chovani ,styl práce atd...
Myslíte že mezi pár 1000 členy poradny, a aktivními pár desítkami či stovkami natrefíte na někoho, kdo má stejného praktického lékaře?
nevím jaká je teď přesně lhůta na výměnu lékaře, to bylo spíš lhůta na pojišťovnu, ale vy si to přece můžete sama vyzkoušet.
A také netušíme oč vám přesně jde, aby vám psal neschopenky a předepisoval co si řeknete? Nebo měl více empatie či více zkušeností?
Za zkoušku člověk nic nedá čím více názorů tím lépe .A ano jde mi především o chování lékaře k pacientům a zkušenost či praxe.
Víte o tom že to spolu může kolidovat. Nejlepší profík může mít drsnější (nevhodné pro slabé povahy) chování a naopak. A co teď, buď jsi cíťa anebo poznáš zkušeného...
Ono totiž ten profík už viděl ledacos a bez toho aniž by sis toho dělal srandu, no tak by mu taky asi často jeblo. Ono málokdo má na to se chovat diplomaticky, mít zkušenosti a dovednosti, a ode všeho nejvíc top. To podle mě ani nejde.
Takže já bych si zažertoval s doktorem, klidně i na téma že jsem jak vyžraná prasnice líná, pokud bych věděl, že má skill, spíše, než abych hledal diplomata, co byl na 10 asertivních seminářích, ale světové trendy nesleduje a dělá jen to co se po něm chce hlavně aby lege artis a papíry byly v cajku.
Samozřejmě 65 letý obvoďák věčně v lihu těsně před důchodem, také mám reference, je lepší asi vyměnit hned
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.